Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο κτήμα όπου θα βαπτίσουν τον γιο τους! Ξεκίνησαν τις προετοιμασίες

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν το πρώτο τους καλοκαίρι με τον γιο τους και από όσα είδαμε ήταν μοναδικό.

Ο μικρός Νουνίτο, όπως τον φωνάζουν οι γονείς του, ταξίδεψε σε πολλά νησιά αλλά και σε χώρες του εξωτερικού, με πιο πρόσφατο αυτό στις Μαλδίβες για τα γενέθλια της μητέρας του.

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά από πολλές εξορμήσεις, πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παράλληλα όμως, έχει ξεκινήσει και τις ετοιμασίες για τη βάπτιση του μικρού του.

Την αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή Influencer το απόγευμα της Παρασκευής 1/9 βρέθηκε στο κτήμα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, όπου και μοιράστηκε ένα τρυφερό βίντεο με τους τρεις τους.

«Έχουμε έρθει στο κτήμα για τη βάπτιση του νούνι. Να δούμε τα πάντα, όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι το χειρότερο του Δημήτρη, τον βασανίζουμε τον Στέφανο, αλλά τον αγαπάμε τον μπαμπά μας», είπε στο βίντεο που ανήρτησε η Ιωάννα Τούνη.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ