Θανάσης Βισκαδουράκης στο TLIFE: «Όλο το χωριό βούλιαξε, το σπίτι του πεθερού μου και η βιοτεχνία της πεθεράς μου καταστράφηκαν»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη σύζυγό του, Κατερίνα Γιώτα, καθώς η κακοκαιρία Daniel έχει σαρώσει στο πέρασμά της το δικό τους χωριό. Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής της Κατερίνας, Βλοχό Καρδίτσας που έχει «πνιγεί» από την πλημμύρα, με αποτέλεσμα οι περιουσίες των κατοίκων να υποστούν ολική καταστροφή.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε αποκλειστικά στο TLIFE, μη μπορώντας να συγκρατήσει την αγανάκτηση και τη στενοχώρια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σημείωσε: «Στο χωριό βρίσκονται η πεθερά, ο πεθερός μου και η αδελφή της Κατερίνας. Είναι ασφαλείς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 7/9 ήχησε το 112, συγκεντρώθηκαν ηλικιωμένοι και παιδιά, τους έβαλαν σε ένα τρακτέρ και τους πήγαν σε ένα σπίτι στο βουνό. Μου τηλεφώνησε ο πεθερός μου πριν από λίγο και μου είπε ότι δεν έχουν καθόλου νερό, ούτε ρεύμα. Όλο το χωριό καταστράφηκε. 460 οικογένειες. Το σπίτι του πεθερού μου, η βιοτεχνία της πεθεράς μου, τα ζωντανά μας… Ακόμα και το σπίτι της αδελφής της Κατερίνας».

Όπως εξήγησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, 90 άτομα του χωριού βρίσκονται στον Άγιο Αθανάσιο, σε ένα εκκλησάκι. «Κανένας δεν τους έχει πάει νερό και τροφή, γι’ αυτό με καλούν όλοι μήπως βοηθήσω αλλά δε μπορώ».

Ο ηθοποιός, μάλιστα, ανέβασε ένα συγκλονιστικό βίντεο με τη δραματική διάσωση της γιαγιάς της συζύγου του. «Έπεσε όλο το σπίτι γιατί ήταν από πηλό. Να βλέπεις τώρα τη γιαγιά 95 χρονών με το “πι”… Ξέρεις τι είναι στα τελευταία χρόνια της ζωής σου να σε σπρώχνουν με μία βάρκα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ