Ηράκλειο: Συνελήφθη ο δράστης που κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες – Βίντεο ντοκουμέντο από την μία επίθεση

Βίντεο όπου καταγράφεται η σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου για τις απόπειρες βιασμού, που καταγγέλθηκαν από δύο νεαρές γυναίκες τα προηγούμενα 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, που μεταδίδει η ιστοσελίδα Creta24, καταγράφεται η στιγμή της επίθεσης σε μία από τις δύο νεαρές γυναίκες. Ο δράστης φαίνεται να είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, με ξυρισμένο το κεφάλι, ενώ φορούσε τζιν παντελόνι και χαρακτηριστική μπλούζα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν καταγγέλθηκε η πρώτη απόπειρα βιασμού. Ακολούθησε και δεύτερη καταγγελία στην Αστυνομία.

Οι δυο κοπέλες, ηλικίας 25 και 17 ετών, είπαν ότι γλίτωσαν από την μανία του δράστη, γιατί έβαλαν τις φωνές και εκείνος απομακρύνθηκε. 

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις περιγραφές των θυμάτων, αλλά και το βιντεοληπτικό υλικό, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη του φερόμενου ως δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ