Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες  ενθαρρύνουν  την ανάγκη σου για καινοτομία και έμπνευση στα οικονομικά, επιχειρησιακά, τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου.  Είναι καιρός να αγκαλιάσεις την αλλαγή και να αποδεχτείς το απρόβλεπτο που μερικές φορές μπορεί να φέρει συναρπαστικές, νέες δυνατότητες. Ενώ κάποια πράγματα μπορεί σήμερα να μην πάνε έτσι όπως τα έχεις προγραμματίσει, θα υπάρξουν όμως ταυτόχρονα αξιόλογες πραγματοποιήσεις και παρακάμψεις. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της.

Ταύρος

Σήμερα έχεις μια δυσανεξία στους περιορισμούς, καθώς προσπαθείς να απελευθερωθείς από εκείνα τα πράγματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη και εξέλιξη σου. Η Σελήνη ενισχύει  περαιτέρω την επιθυμία να βγεις από τη ρουτίνα και να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να επιδιώξεις νέες δραστηριότητες  που θα επαναφέρουν τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητα σου. Μην κρατάς τον ερωτικό σύντροφο σου μακριά απ’ τα όσα προσωπικά σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο στην εξέλιξη νέων γνωριμιών μιας και το σύμπαν σου προετοιμάζει εκπλήξεις.

Δίδυμοι

Οι μεταφορές σήμερα φωτίζουν αυτά που σε εμπνέουν και σε ενθουσιάζουν.   Τα σημερινά γεγονότα ή οι  συνειδητοποιήσεις μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες σε μια διαδικασία θεραπείας ή μιας  καινούργιας αρχής. Μια εσωτερική ανησυχία ωστόσο,   δε σου επιτρέπει να συγκεντρωθείς στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφος σου διατίθεται να σταθεί δίπλα σου στα δύσκολα και τα εύκολα . Εσύ που είσαι μόνη, ίσως η μέρα να σου δημιουργήσει μια μελαγχολία που οφείλεται σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Καρκίνος

Οι ενέργειες του σήμερα είναι ευνοϊκές    για την κοινωνική σου ζωή και τα χρήματα. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντες σου μέσω της δικτύωσης ή μπορεί να υπάρξει κάποια  αναζωογόνηση σε μια σχέση.   Σε βοηθούν επίσης  να αποκολληθείς από κάποιες περιοχές όπου έχεις προσκολληθεί έτσι ώστε να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Νιώθεις ανανεωμένη κι αυτό περνά θετικά και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη,   κάποιες επικοινωνίες ή συναντήσεις  ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό  σήμερα μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στην καριέρα, στα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα ή στη ζωή σου γενικότερα. Μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποια κίνητρα ή οφέλη για τα επιτεύγματα ή τη δουλειά σου. Ανανεωτικό είναι το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις την ανάγκη να απελευθερωθείς από το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά. Μια νέα γνωριμία ίσως επαναφέρει το κέφι σου και να ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη  στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου σε προκαλεί να αυξήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Η κοσμοθεωρία σου αλλάζει και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα μπορούν να αποτελέσουν καταλύτη για την εξερεύνηση ιδεών. Η εργασία και η υγεία επίσης είναι τομείς τους οποίους προσεγγίζεις διαφορετικά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια αν και κάποιες φορές νιώθεις την ανάγκη ελευθερίας. Εσύ που είσαι μόνη, οι φιλοφρονήσεις και το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση  σου.

Ζυγός

Οι ενέργειες της ημέρας μπορούν να προκαλέσουν συναισθήματα και παροτρύνσεις για μακροπρόθεσμες αλλαγές. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μια κλήση αφύπνισης ή ένα απροσδόκητο συμβάν που διεγείρει την ανάγκη να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου. Χρησιμοποίησε αυτές τις ενέργειες  ως ώθηση θάρρους,  για να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές. Περνάς όμορφο και δημιουργικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου προσφέρει ικανοποίηση και τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου.

Σκορπιός

Κάποιος μπορεί σήμερα να σου κάνει μια έκπληξη ή μπορεί να έρθεις ξαφνικά σε επαφή με τις ανάγκες της σχέσης σου είτε είναι νέες ή αναθεωρημένες. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς κανόνες και περιορισμούς όμως θα πρέπει να αποφύγεις επαναστατικές αντιδράσεις. Δείξε κατανόηση και τρυφερότητα στον αγαπημένο σου προκειμένου να κατευνάσεις τις ανησυχίες του. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες δε σε αφήνουν να μελαγχολήσεις.

Τοξότης

Οι διελεύσεις  σήμερα  φέρνουν  νέα, ανανεωμένη  και φρέσκια ενέργεια στα εργασιακά,  την υγεία και καινοτομίες στην επικοινωνία. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς ποια στοιχεία της καθημερινής σου ζωής, της εργασίας και των συνηθειών σου δε σε εξυπηρετούν πια, έτσι ώστε να τα αφήσεις πίσω. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου προετοιμάζει μια έκπληξη που θα σε κάνει να νιώσεις  χαρούμενη και ποθητή.  Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν σου δίνουν τη δυνατότητα να κλείσεις παλιά κεφάλαια.

Αιγόκερως

Η μέρα  σήμερα μπορεί να φέρει ένα αίσθημα αναζωογόνησης και πνευματικής ενέργειας. Ξεχωρίζεις για τις μοναδικές δημιουργίες ή την προσωπικότητα σου ή μια ανάγκη ξυπνά στο να εκφραστείς με μοναδικούς τρόπους. Προσδιόρισε ακριβώς τα σημεία που χρειάζονται αλλαγή στα επαγγελματικά. Απόψε έχετε να πείτε πολλά και ενδιαφέροντα με τον αγαπημένο σου.   Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι το παρελθόν.  Ανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά σου και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Η προσωπική σου ζωή ή ο οικιακός κόσμος σου χρειάζεται μια ολοκαίνουργια προσέγγιση που θα σου δώσει νέες προοπτικές και ευκαιρίες. Η επιθυμία για ανάπτυξη, βελτίωση και αλλαγή μπορεί να είναι έντονη σήμερα, όμως κάποιες προσαρμογές ίσως είναι απαραίτητες. Η ανεξαρτησία και η ατομικότητα μπορούν να διατηρηθούν ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου περισσότερο από ποτέ.

Ιχθύες

Νέα ενδιαφέροντα ή κανάλια επικοινωνίας αλλάζουν την οπτική σου και οι ιδέες, οι συμβουλές ή η καθοδήγηση γίνονται ξεχωριστές και πολύτιμες.  Είναι μια καλή στιγμή για να διεκδικήσεις τα θέλω σου στα επαγγελματικά και να βγεις δυναμικά μπροστά . Στη σχέση με τον αγαπημένο σου πνέει αέρας ανανέωσης. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σου προκαλέσει μια γλυκόπικρη γεύση και διάθεση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ