Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι άνθρωποι τείνουν να είναι κολλημένοι στα ζητήματα τους, καθώς η Αφροδίτη αλλάζει ταχύτητα και αρχίζει να επανέρχεται σε ορθή φορά μετά από έξι εβδομάδες, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους διφορούμενων σχέσεων και συναισθημάτων.  Ωστόσο κατά τη διάρκεια της μετατόπισης που συμβαίνει τώρα, μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσεις τα σήματα των άλλων.  Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες θα αποκτήσεις περισσότερη σαφήνεια στις συνεργασίες, τις ερωτικές σχέσεις, τα θέματα γύρω από τα παιδιά, τα δημιουργικά έργα και τα προσωπικά οικονομικά.  Είναι πιθανό ένα καινοτόμο έργο που ήταν στα σκαριά, αλλά είχε καθυστερήσει να προχωρήσει ή μια ειδική σχέση ή ακόμα και αγορά να βρει τώρα μια λύση.

Ταύρος

Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και θα αρχίσεις να νιώθεις πιο ξεκάθαρη για τα συναισθήματα σου τις επόμενες εβδομάδες και μέρες.  Με το σταθμό της σήμερα, μπορεί να υπάρχει κάποια ασάφεια ιδιαίτερα με τα όρια στις σχέσεις και την αντίληψη της αξίας.  Ωστόσο αναγνωρίζεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα, ποιόν και τι εκτιμάς και που βρίσκεσαι σε ένα οικογενειακό θέμα που έμεινε εκκρεμές ή καθυστερημένο. Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο δημιουργικό και ρομαντικό σου τομέα, κάτι που υποδηλώνει ότι υπάρχει ακόμα κάποια οπισθοδρόμηση.  Ωστόσο ο πλανητικός κυβερνήτης σου η Αφροδίτη, σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις πιο αποφασιστική ενώ ο ανάδρομος Ερμής παίζει με τις λέξεις που εκφράζονται, οπότε τα πράγματα έχουν ακόμα τα πάνω και τα κάτω τους.

Δίδυμοι

Κατά κάποιο τρόπο σήμερα μπορεί να αισθανθείς  λίγο μπερδεμένη με τα σήματα που λαμβάνεις και δίνεις.  Αυτό οφείλεται κυρίως στη στάθμευση της Αφροδίτης καθώς αλλάζει ταχύτητες.  Αλλαγές είναι στα σκαριά και πολύ θετικές, αλλά η ίδια η αλλαγή μπορεί να θολώσει τις αντιλήψεις.  Τις επόμενες εβδομάδες θα βρεις περισσότερη ικανοποίηση από τις καθημερινές σου υποθέσεις ή με ένα καθυστερημένο έργο, θέματα επικοινωνίας ή μεταφοράς που τώρα αρχίζουν να διορθώνονται.  Κάποια μπερδέματα επικοινωνίας ή εξοπλισμού μπορούν επίσης να επιλυθούν, αν και η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15 μπορεί να φέρει καθυστερήσεις.  Απέφυγε σήμερα καταστάσεις που απαιτούν αξιόλογες κρίσεις εάν είναι δυνατόν.

Καρκίνος

Εάν είχες αντιμετωπίσει προβλήματα άνεσης κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από σήμερα, θα αρχίσεις να βρίσκεις τρόπους να βελτιώσεις τα πράγματακαι όσο οι μέρες κυλούν.    Τα οικονομικά προβλήματα, τα καθυστερημένα έσοδα ή έργα και η σύγχυση σχετικά με την ιδιοκτησία μπορεί να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.  Ένα θέμα για το σπίτι ή την οικογένεια φτάνει σε σημείο καμπής.  Αυτή η περίοδος ωστόσο σε βοήθησε να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.  Ηζωή φαίνεται πιο εύκολη όταν ξέρεις τι έχεις στην καρδιά σου.  Ακόμα όμως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις μεγάλες αγορές ή να εξαρτάσαι από προφορικές συμφωνίες για χρήματα.

Λέων

Η Αφροδίτη τελειώνει την  ανάδρομη πορεία της σήμερα.  Επειδή αυτή η φάση συνέβη στο δικό σου ζώδιο ήταν λίγο πιο προσωπική για σένα.  Ενώ πιθανότατα να είσαι προσεκτική με την καρδιά σου λίγο ακόμα, θα επιστρέψεις σιγά – σιγά σε καλό δρόμο όσον αφορά την ευχαρίστηση, την άνεση και την αγάπη.  Τον επόμενο μήνα η Αφροδίτη θα κινηθεί στις ίδιες μοίρες που έκανε όταν ήταν ανάδρομη, προσφέροντας σου δεύτερες ευκαιρίες και νέες προοπτικές.  Προσωπικά θέματα που σε είχαν προκαλέσει μπορεί να επιλυθούν από μόνα τους και οι κολλημένοι τομείς της ζωής σου να αρχίσουν να προχωρούν.  Ενώ η σημερινή αλλαγή μπορεί να είναι αποπροσανατολιστική, θα εξοικειωθείς  με την αλλαγή σε χρόνο μηδέν.

Παρθένος

Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία και αυτή η εξέλιξη σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου, αν και η ίδια η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει ακόμα κάποια σύγχυση.  Οι περίπλοκες σχέσεις ή τα συναισθήματα αρχίζουν να βγάζουν νόημα και ο δρόμος μπροστά φαίνεται πιο σίγουρος. Μια απόφαση σχετικά με το παρελθόν μπορεί να είναι πιο εύκολο να παρθεί.  Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει λύση στο να αισθάνεσαι κολλημένη στο παρελθόν ή να κλείσεις την πόρτα σε ότι πλέον δεν είναι βιώσιμο.  Ωστόσο άφησε το μυαλό σου να φτάσει στην καρδιά σου πριν προχωρήσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Ζυγός

Μετά από λίγο περισσότερο από έξι εβδομάδες ανάδρομης κίνησης η Αφροδίτη, αρχίζει να ορθοδρομεί σήμερα. Ως φυσικός σου κυβερνήτης μπορεί να ήσουν σε κενό κατά διαστήματα και ίσως λίγο παρεξηγημένη.  Αλλά ο αλλαγές είναι μπροστά και είναι θετικές.  Η ζωή θα γίνει πιο ομαλή ιδιαίτερα με φίλους, κοινωνικά θέματα, δίκτυα και αναζητήσεις ευτυχίας.  Ωστόσο οι αντιλήψεις σου είναι ασαφείς καθώς συμβαίνει η αλλαγή, οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο πριν καταλήξεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Ευτυχώς υπάρχουν λιγότερες συναισθηματικές εμπλοκές ή περίπλοκες αλληλεπιδράσεις για να σου αποσπούν την προσοχή. Μην ξεχνάς ότι ακόμη ο Ερμής κινείται ανάδρομα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία της και θα είσαι πιο ξεκάθαρη σχετικά με τις στοργές σου, κάτι που σε βοηθά να ξεπερνάς τα μικρά προβλήματα.  Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είσαι επίσης σε καλύτερη επαφή με το επίπεδο ικανοποίησης σου με την εργασία, τους στόχους, την πορεία της ζωής σου και τις συνεργασίες σου.  Οι καθυστερήσεις τελειώνουν και ξέρεις πως να φέρεις περισσότερη ευχαρίστηση στις εργασία ή τις ευθύνες σου.  Οι ερωτικές σχέσεις βελτιώνονται και η τάση να κοιτάς πίσω αντί για μπροστά σε αφήνει.  Ενώ ορισμένοι τομείς ωστόσο δείχνουν κίνηση προς τα εμπρός, άλλοι μπορεί ακόμα να καθυστερούν με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 15.

Τοξότης

Η Αφροδίτη τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο της  κι έτσι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα δεις ορισμένες καθυστερήσεις να απομακρύνονται και θα αισθανθείς κάποια βελτίωση στις σχέσεις και τα έργα σου.  Τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να έχεις ανακαλύψει νέους τρόπους για να διασκεδάσεις και να αναβιώσεις ένα παλιό χόμπι ή μελέτη.  Στην ιδανική περίπτωση έχεις αναθεωρήσει τις στοργές, τις ρυθμίσεις και τις υποχρεώσεις σου και τώρα αρχίζεις να νιώθεις πιο ικανή να πάρεις αποφάσεις. Καθώς προχωράς οι συνδέσεις που κάνεις σου φέρνουν περισσότερη χαρά.  Εκδοτικά, νομικά, εκπαιδευτικά ή ταξιδιωτικά θέματα ενδέχεται να ξεμπλοκάρουν.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη αλλάζει ταχύτητες από σήμερα τελειώνοντας ένα ανάδρομο κύκλο έξι εβδομάδων.  Ενώ η σημερινή αλλαγή μπορεί να διαστρεβλώσει τις αντιλήψεις, έρχεται περισσότερη σαφήνεια στις προσωπικές σχέσεις, τα χρήματα και τα θέματα καριέρας τις επόμενες εβδομάδες.  Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται πιο ζεστές ή η αγάπη είναι πιο σαφής, επομένως τα σήματα που διαβάζεις ακούγονται καθαρά και δυνατά.  Μια νέα αίσθηση διαύγειας και κίνησης προς τα εμπρός θα έρθει στην ερωτική σου ζωή και την οικονομική σου κατάσταση.  Παρόλα αυτά, ο Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομα γι’ αυτό και δε θα πρέπει να λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις ή να καταλήγεις σε συμπεράσματα.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη τελειώνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο της μετά από έξι εβδομάδες.  Έχεις αναγνωρίσει τομείς δυσαρέσκειας ή ανισορροπίας σε στενές σχέσεις, προσωπικά ενδιαφέροντα ή σπουδές και τώρα βλέπεις που μπορείς να κάνεις βελτιώσεις.  Τις επόμενες εβδομάδες θα απολαύσεις ευκαιρίες για να φέρεις περισσότερη αρμονία στις συνεργασίες σου και χαρά στις περιπέτειες και τα δραστηριότητες σου.  Ηαυτοπεποίθηση χτίζεται και σταδιακά θα απολαμβάνεις πιο άμεσες και άνετες αλληλεπιδράσεις και η αγάπη καθώς και η ευχαρίστηση θα ρέουν πιο φυσικά.  Καθυστερήσεις με εκδοτικά, εκπαιδευτικά, νομικά ή ταξιδιωτικά ζητήματα θα μπορούσαν να άρουν και οι σχέσεις να γίνουν πιο άμεσες στραμμένες προς το μέλλον.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη σήμερα τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο της καιθα μπορούσες να νιώθεις ότι στρίβεις γωνία.  Όσο ήταν ανάδρομη, ίσως είχες αμφισβητήσει κάποιες από τις προσκολλήσεις σου ή τα επίπεδα χαράς σου.  Στην ιδανική περίπτωση ήταν μια χρήσιμη διαδικασία είτε ενίσχυσε τις δεσμεύσεις σου, είτε σε προειδοποίησε για τομείς της ζωής σου που χρειάζονται βελτίωση.  Ορισμένες καθυστερήσεις  και αβεβαιότητες χάνονται και σημειώνεται μια κίνηση προς τα εμπρός κυρίως στις σχέσεις, τα καθημερινές υποθέσεις, τα οικονομικά ή την εργασία και την υγεία σου.  Μπορεί να απολαύσεις  κάποιες δεύτερες ευκαιρίες ή να ξανακάνεις πράγματα με περισσότερη σοφία.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ