Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Νιώθεις πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης σήμερα. Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα αργότερα και επιθυμείς μια ισχυρότερη σύνδεση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει νέες προσεγγίσεις στην εργασία και τη δημιουργία ή τη διαχείριση χρημάτων.  Η επίλυση προβλημάτων έρχεται πιο εύκολα σήμερα, καθώς βλέπεις τα πρακτικά ζητήματα με νέο πρίσμα. Μια λύση μπορεί να έρθει σε σένα φαινομενικά απροσδόκητα αν και πιθανότατα σε έχει ξανασυναντήσει στο παρελθόν.

Ταύρος

Ενώ ήταν μια πλούσια συναισθηματικά περίοδος για σένα οι ενέργειες σήμερα  φέρνουν μια αναζωογονητική απόσπαση.  Η Σελήνη προκαλεί δημιουργικά, ρομαντικά και εκφραστικά συναισθήματα. Θα μπορούσες να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τους άλλους και τα έργα σου, καθώς κοιτάς την πρόοδο και τη βελτίωση.  Είσαι ιδιαίτερα ελκυστική κι αυτό ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είναι ευκαιρία να σκεφτείς τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα είναι δύσκολο να συγκρατηθούν, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Το οικείο σου περιβάλλον σε συγκινεί περισσότερο, αλλά τώρα με περισσότερη αποστασιοποίηση και επιθυμία να πειραματιστείς ή να προσεγγίσεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά.  Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού και εξετάζεις νέους τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου στο σπίτι. Απολαμβάνεις ένα πνεύμα προόδου στα εργασιακά που  ανεβάζει την ψυχολογία σου αλλά και τις φιλοδοξίες σου.

Καρκίνος

Τα συναισθήματα τείνουν να φουντώνουν με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο το πρώτο μισό της ημέρα και αργότερα μπορεί να σου δημιουργηθεί μια ευχάριστη και εξωστρεφή διάθεση, καθώς η επιθυμία σου να δοκιμάσεις νέα πράγματα μεγαλώνει.  Οι αλληλεπιδράσεις είναι προοδευτικές, ενθουσιώδεις και ζωηρές.  Οι ευκαιρίες μπορεί να προέρχονται από ή μέσω φίλων και επικοινωνιών.  Είσαι πρόθυμη να διασκεδάσεις με ασυνήθιστες ιδέες και η εξερεύνηση διαφορετικών τρόπων σχέσης και επικοινωνίας είναι ικανοποιητική.

Λέων

Το πλανητικό σκηνικό σου  υπενθυμίζει να ολοκληρώσεις τη ζωή σου λαμβάνοντας υπόψη     τις συναισθηματικές ανάγκες σου.   Σε βοηθά και καθιστά εύκολο το να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να σκεφτείς πιο πρωτοποριακά όσον αφορά τα οικονομικά και την εργασία.  Μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από περιοριστικές συνθήκες οδηγώντας σε τελικά σε περισσότερη ελευθερία. Το παιχνίδι του έρωτα σε συναρπάζει καθώς μπορείς να αποβάλλεις ταμπού και προκαταλήψεις.

Παρθένος

Αποκτάς μια νέα προοπτική για τη ζωή και τις σχέσεις σου.  Ωστόσο αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αντλήσεις το θάρρος να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου χωρίς να αποξενώνεσαι με τους άλλους.  Η πρωτοτυπία και η μοναδική προοπτική σου βρίσκονται στο επίκεντρο. Οι μη συνηθισμένες δραστηριότητες τείνουν να αποδίδουν καλύτερα αυτή τη στιγμή και μπορεί να μάθεις κάτι ισχυρό, καθώς τις ξεκινήσεις.  Μπορείς επίσης να λύσεις προβλήματα είτε δικά σου, είτε των άλλων.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα σου δίνει ενέργεια ανοίγοντας το μυαλό σου σε πιθανότητες. Αυτό το κίνητρο συμβαίνει κυρίως μέσα ή στην προσωπική σου ζωή . Θα μπορούσεςνα αισθάνεσαι πολύ χαρούμενη για τις ανακαλύψεις σου,καθώς μερικές φορές αναδύονται εκπληκτικά συναισθήματα από βαθιά μέσα σου.   Είναι πιθανό να αισθάνεσαι επίσης έντονα, ότι τώρα είναι η ώρα να κάνεις σημαντικές συναισθηματικές ή πνευματικές αλλαγές. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται εύκολα και αυτό σου δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγές.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα σε προσκαλεί να είσαι ανοιχτή σε πιθανότητες και να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι με ένα σύντροφο ή φίλο. Εκπλήξεις ή αλλαγές μπορεί να προκύψουν τώρα με τις σχέσεις σου και μπορεί να σε κάνουν να σκεφτείς με νέους τρόπους.  Απολαμβάνεις την πρόοδο σε ένα φιλικό ή κοινοτικό έργο. Μπορεί ωστόσο να αισθάνεσαι και λίγο ανήσυχη με το αν πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω σου. Οι φθαρμένες συμπεριφορές πρέπει να φύγουν και τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα να σου βγουν σε καλό.

Τοξότης

Η μέρα ενθαρρύνει καινοτόμες ιδέες ή μεθόδους. Η απόκτηση κάποιας συναισθηματικής αποστασιοποίησης σε βοηθά να ξεπεράσεις τους περιορισμούς του παρελθόντος και να απελευθερωθείς, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν ασχοληθείς με συγκεκριμένα θέματα. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις στην επαγγελματική σου πορεία ή σε ένα έργο εργασίας και υπάρχει μια πραγματική αίσθηση προόδου. Ίσως ήρθε η στιγμή να δράσεις πιο δυναμικά.

Αιγόκερως

Τώρα πιέζεσαι για μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ των πραγμάτων που πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις τη ζωή σου σε τάξη και εκείνων που τροφοδοτούν το πνεύμα σου και σε απομακρύνουν απ’ την καθημερινότητα.  Σήμερα η Σελήνη σε ενθαρρύνει να βρεις έμπνευση και απολαμβάνεις τη σύνδεση με ανθρώπους μέσω διαφορετικών πεποιθήσεων ή ενδιαφερόντων.  Έχεις τη διάθεση να μάθεις, να διδάξεις ή να διευρύνεις την κατανόηση σου για ένα θέμα.

Υδροχόος

Μπορεί να γνωρίζεις περισσότερο την κατάσταση ή τους πόρους σου και οι ιδέες σου για βελτίωση είναι εξαιρετικές.  Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να  συντονιστείς με τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου.  Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να διορθώσεις τα πράγματα με χρήματα ή με τη βαθύτερη δυναμική σε μια σχέση.  Ευχάριστες εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια και η επίλυση προβλημάτων για συναισθηματικά ή οικιακά θέματα είναι στο επίκεντρο και μάλιστα με θετικό τρόπο.

Ιχθύες

Τα συναισθήματα σου έχουν ενισχυθεί και   το να γνωρίζεις τι υπάρχει στην καρδιά σου είναι ενδυνάμωση ακόμη κι αν δεν έχεις ακόμα ένα σχέδιο για να επιδιώξεις αυτό που θέλεις.  Η μέρα είναι αισιόδοξη και το μυαλό σου στραμμένο προς το μέλλον.  Μπορεί να υπάρξει πρόοδος σε ένα έργο συνεργασίας  ή επικοινωνίας.  Είναι πιθανό να ανοιχτείς και να ενθαρρύνεις ακόμα και τους άλλους να οδηγηθούν σε θετικές αλλαγές.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ