Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ίσως αναγνωρίσεις τη ανάγκη να αφήσεις ορισμένα πράγματα που γεμίζουν τη ζωή σου άσκοπα  σήμερα  και το ξεκαθάρισμα των πραγμάτων  να είναι λυτρωτικό.  Μπορεί να επιθυμείς έντονα να ξεκινήσεις νέα πράγματα, να προσεγγίσεις τα πράγματα διαφορετικά και να κάνεις αλλαγές και βελτιώσεις ειδικά με τα χρήματα και τα υπάρχοντα σου.  Τα γούστα σου μπορεί να είναι έξω από τα συνηθισμένα ή να αισθάνεσαι ότι σε κυριεύει η επιθυμία να κάνεις ή να ζήσεις κάτι νέο.  Πράγματι,  αν οι παλιοί μέθοδοι δεν είναι ικανοποιητικοί ήρθε η ώρα να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα.

Ταύρος

Η λαχτάρα σου για περισσότερη ποικιλία σήμερα και αύριο μπορεί να σε οδηγήσει  σε συναρπαστικές κατευθύνσεις.  Με την προσωπική σου απήχηση να ανεβαίνει φαίνεται να προσελκύεις ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή ανθρώπους με τους δικούς σου τρόπους. Μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις που σχετίζονται με τη δουλειά ή την  αγάπη. Δε θα ανεχτείς περιορισμούς αλλά όσο και επαναστάτρια να αισθάνεσαι,  εκφράζεις αυτά τα χαρακτηριστικά με ευχάριστο και ευγενή τρόπο.  Είσαι σε καλή κατάσταση για να προχωρήσεις προς τα εμπρός με  τις δουλειές ή τις επιδιώξεις υγείας.

Δίδυμοι

Σήμερα και αύριο οι διελεύσεις ξυπνούν το εσωτερικό σου μάτι ή τα βαθύτερα συναισθήματα σου για ένα θέμα.  Μπορεί να απολαύσεις μια σύμπτωση που οδηγεί σε υπέροχες αναμνήσεις ή απροσδόκητα συναισθήματα.  Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα ιδιωτικό θέμα που θα  σε εμπνεύσει ή θα σε παρακινήσει, ένα κοινό μυστικό ή μια ιδιαίτερη στιγμή.  Οι περιοχές όπου αισθάνεσαι συγκρατημένη ή στάσιμη μπορεί να προεξέχουν σαν επώδυνα εμπόδια,  όμως  το κλειδί είναι να ξεχωρίσεις αν είναι μια πραγματική ανάγκη ή μια συναισθηματική επαναστατικότητα. Είναι μια μέρα ανακάλυψης και το να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό σε αλλαγές και βελτιώσεις είναι μια καλή στρατηγική.

Καρκίνος

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο είναι ισχυρές για τη σύνδεση με τη διαίσθηση σου. Μπορείς να νιώσεις ευτυχώς αποκομμένη από ένα θέμα που κάποτε σε βάραινε.  Οι φιλίες μπορεί να φέρουν εκπλήξεις ή βλέπεις ένα φίλο υπό νέο πρίσμα. Οι διελεύσεις  τείνουν  να ζωντανεύουν  τις αλληλεπιδράσεις σου με φίλους ή εραστές.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για εξερεύνηση σε κοινωνικό επίπεδο ή με νέες ιδέες, όνειρα και σχέδια.  Ωστόσο είναι σοφό να  ελέγξεις τον εαυτό σου όταν κάνεις επιλογές και όχι απλά να αντιδράς.  

Λέων

Οι διελεύσεις σήμερα και αύριο ενισχύουν το όραμα και τη δημιουργικότητα σου. Μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός, αλλαγή ή διέγερση ίσως ακόμη και κάποια ταραχή που σχετίζεται με την εργασία, τη συνεργασία και τη φήμη.  Η μοναδικότητα σου ξεχωρίζει   ή μπορεί να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη σε ένα έργο, ένα εγχείρημα ή μια σχέση.  Στόχος,  να ακούσεις τη δημιουργική έμπνευση σου. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει προφανές ότι πρέπει να κάνεις μερικές αλλαγές στην προσέγγιση σου στη δουλειά.  Τα συναισθήματα έρχονται ξαφνικά και ευχάριστα.

Παρθένος

Οι επιρροές σήμερα  σε ανοίγουν κοινωνικά ή σε παρακινούν να πάρεις περισσότερα δημιουργικά ρίσκα. Έχεις την τάση να προσελκύεις ασυνήθιστους και ενδιαφέροντες ανθρώπους και ο ενθουσιασμός σου πιάνει και εμπνέεις τους γύρω σου.  Μπορεί να είναι μια στιγμή να αναγνωρίσεις και να αγκαλιάσεις την ανάγκη σου για αλλαγή και πρόοδο.  Ξυπνάς με νέες ιδέες, ενδιαφέροντα ή εμπειρίες, ενθαρρύνοντας σε να ζήσεις πιο πνευματώδη.  Εκφράζεσαι επίσης εξαιρετικά καλά και η σταθερή ενέργεια είναι μαζί σου για κοινωνικές  ή πολιτιστικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό και τις μελέτες.

Ζυγός

Στρέφεις την προσοχή σου σε τομείς τη ζωής σου που θα μπορούσαν να χρειάζονται αλλαγές, ενημερώσεις και μια πιο καινοτόμο προσέγγιση.  Η ξαφνική παρόρμηση να ξεπεράσεις τα όρια μπορεί να εμφανιστεί έντονα τώρα.  Οι οικείες σχέσεις ή τα συναισθήματα είναι πιθανό να ζεσταθούν ή να ξυπνήσεις με συναισθήματα που έχεις θάψει ή αρνηθεί.   Κράτησε ανοιχτό το μυαλό και την καρδιά σου και δες που σε οδηγούν. Μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείς λίγο από τη ζώνη άνεσης σου για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις ή που σου αξίζει και  τα αποτελέσματα να είναι φανταστικά.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα  φαίνεται να σε ενθαρρύνουν να αγκαλιάσεις και να απολαύσεις αλλαγές ή φρέσκιες νέες προσεγγίσεις ιδιαίτερα στις σχέσεις σου.  Μπορεί να προσελκύσεις ανθρώπους που φέρνουν αλλαγές στη ζωή σου.  Ίσως  να είναι μια περίοδος αυθόρμητων δραστηριοτήτων και έντονων ή ξαφνικών έλξεων.  Εάν είσαι δυσαρεστημένη με κάποια πτυχή της ζωής σου τώρα είναι η ώρα να τη βελτιώσεις.  Μπορεί επίσης να νιώθεις νευρική  ή ανυπόμονη αν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό.  Δεν είναι εύκολο να ανεχτείς βαρετές ή μονότονες εργασίες σήμερα και η εσωτερική ανησυχία μπορεί να σε παρακινήσει να ξεπεράσεις τα όρια.

Τοξότης

Έχεις λαχτάρα για κάτι διαφορετικό, μοναδικό και συναρπαστικό τώρα. Θα δεις που η ζωή σου θέλει κάποιες αλλαγές, ιδιαίτερα με την υγεία, την εργασία και τις συνήθειες σου. Αντίθετα μπορεί να υπάρξουν  απροσδόκητες εξελίξεις ή διακοπές σε αυτούς τους τομείς που οδηγούν σε νέες σκέψεις ή κατευθύνσεις.  Μια σημαντική ανακάλυψη σε μια σχέση ή με μια μέθοδο εργασίας ή υγείας είναι δυνατή τώρα,  καθώς ανοίγεις τον εαυτό σου σε νέες προσεγγίσεις.  Εναλλακτικά μπορεί να συναντήσεις κάποιον ιδιαίτερο μέσω της επιδίωξης της καθημερινής σου ρουτίνας.  Αξιοποίησε τη διαίσθηση σου σχετικά με την πραγματοποίηση ιδεών.

Αιγόκερως

Αν έχεις καθίσει σε συναισθήματα που χρειάζονται απελευθέρωση πιθανότατα να βρουν τώρα ένα κανάλι έκφρασης.  Οι τρέχουσες ενέργειες σε εμπνέουν να βελτιώσεις ή να αλλάξεις συνθήκες που δεν αποδίδουν.  Η αγάπη μπορεί να φέρει εκπλήξεις σήμερα και τα θαμμένα συναισθήματα ξυπνούν.  Ίσως χρειαστεί να αφήσεις κάποιες πτυχές του παρελθόντος σου να ξεκουραστούν εάν δεν σε εξυπηρετούν πλέον αρκετά. Να ασχοληθείς  αργότερα με αυτά και να  ανοίξουν το δρόμο για μα νέα αρχή.  Μπορεί επίσης να νιώσεις αρκετά αποστασιοποιημένη για να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο ουσιαστικά.

Υδροχόος

Το να αισθάνεσαι ελαφρώς αναστατωμένη μπορεί να σε ωθήσει προς την αλλαγή σήμερα. Οι ενέργειες τώρα καταρρίπτουν απαλά τα τείχη ορισμένων αναστολών και σε βοηθούν να αξιοποιήσεις τη διαίσθηση σου.  Είσαι λίγο λιγότερο δεμένη με το παρελθόν και το να απαλλαγείς από κάτι που δε χρειάζεσαι πια μπορεί να το νιώσεις απελευθερωτικό.  Η ανάγκη για περισσότερη ώθηση στην προσωπική σου ζωή ή τις ρουτίνες σου μπορεί να σε ξεπεράσει.  Είναι μια ζωντανή στιγμή για βελτίωση του σπιτιού ή ένα ανοιχτό πνεύμα με αγαπημένα πρόσωπα που ενθαρρύνει μια νέα προσέγγιση στις σχέσεις.

Ιχθύες

Οι διελεύσεις μπορεί να φέρουν νέα που φωτίζουν τη διάθεση σου και κάνουν τη ζωή σου πιο ευχάριστη. Μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη έκπληξη και θα ήταν καλή ιδέα να κρατήσεις τα αφτιά σου ανοιχτά,  καθώς κάτι είναι πιθανό να σε εμπνεύσει να κάνεις πετυχημένες αλλαγές.  Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις νέα πράγματα, να στρίψεις και να προσεγγίσεις διαφορετικά τις επικοινωνίες και τις σχέσεις σου.  Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή  για μια εμπνευσμένη ιδέα ή συναρπαστικό νέο ενδιαφέρον.  Ευχάριστες εκπλήξεις ή ακόμα και νέες φιλίες μπορεί να προκύψουν από θελήματα, συζητήσεις και μαθησιακές αναζητήσεις.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ