Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Τροφοδοτείσαι για να αναλάβεις δράση για ένα θέμα σήμερα ή να αναλάβεις μια νέα πρόκληση.  Οι ενέργειες ξεμπλοκάρουν καθώς η μέρα προχωρά. Θα ανακαλύψεις ότι είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις για να τα πας καλύτερα  με την οικογένεια ή βρεις δημιουργικούς και πρωτότυπους  τρόπους να απολαύσεις τη ζωή στο σπίτι.  Η απόσχιση από το παρελθόν με κάποιο τρόπο μπορεί να είναι ικανοποιητική και αυτό μπορεί να αφορά την αποσυμφόρηση ή την ενημέρωση. Μια αλλαγή ρυθμού μπορεί να αλλάξει  τα πράγματα πολύ θετικά.

Ταύρος

Προχωράς προς τη δική σου κατεύθυνση και αντλείς αρκετή απόλαυση ή εστίαση σ’ αυτό.  Μπορείς να περάσεις υπέροχα στο δικό σου κόσμο τώρα.  Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη σου ωστόσο είναι να μετριάσεις λίγο  τον ενθουσιασμό σου.  Η μέρα  ενθαρρύνει τη διασκεδαστική αυτοέκφραση και τον πειρασμό,  ειδικά όσο προχωρά η μέρα.  Οι ενημερώσεις και οι αναβαθμίσεις στην τεχνολογία ή ακόμα και στην εικόνα ή την εμφάνιση σου μπορεί να λειτουργήσουν καλά.  Μια μικρή αλλαγή στην εμφάνιση ή στο περιβάλλον σου μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο ανεβάζοντας τη διάθεση σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα έχει καλή ενέργεια  αυτό – επιβεβαίωσης και θέλησης να ολοκληρώσεις τα πράγματα.  Ενώ μπορεί να ξεκινήσει με λίγη αμφιταλάντευση,  όσο προχωρά,  αποκτά περισσότερη ελαφρότητα.  Είναι πιθανό να ανακαλύψεις εφευρετικές λύσεις ή να καταλήξεις σε συμβιβασμούς.  Η διαίσθηση σου είναι σε θέση γι’ αυτό που πρέπει να αφήσεις ώστε να μπορείς να κάνεις χώρο.  Αυτό μπορεί να συμβεί τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.  Μπορεί επίσης να αποκαλύψεις κρυφές ή απροσδόκητες πηγές χρημάτων, πόρων και ιδεών.  

Καρκίνος

Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για να προχωρήσεις κάτι μπροστά ή να κάνεις πράγματα αντί να μιλάς μόνο γι’ αυτά.  Οι διελεύσεις που κυριαρχούν  στη μέρα βοηθούν  στην ενίσχυση των συνδέσεων σου.  Μπορεί να έρθει κάποια θετική προσοχή και μπορεί να είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα ίσως από μια εκπληκτική πηγή. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή δίκτυα μπορεί να είναι ευχάριστες. Οι μοναδικές σου ιδιότητες ενισχύονται διακριτικά ή γίνονται πιο αισθητές.  Το βρίσκεις πιο εύκολο να αφεθείς και να ανοιχτείς.

Λέων

Ενώ μπορεί να υπάρχει ενέργεια περίεργη στη αρχή της μέρας όσο προχωρούν οι ώρες οι ενέργειες για προσπάθεια να εδραιωθείς και να φροντίσεις χαλαρά θέματα ή ημιτελείς δουλειές αυξάνονται.  Είσαι επίσης σε εξαιρετική φόρμα για να απολαύσεις περισσότερη ελευθερία.  Βρίσκεις την ομορφιά σε απροσδόκητα μέρη ή στα στρώματα μιας κατάστασης.  Παρόλο που κρατάς περισσότερα για τον εαυτό σου απ’ ότι συνήθως, είσαι πρόθυμη να μοιραστείς κάποια πράγματα σήμερα και αυτό σε ανταμείβει.  Χρειάζεσαι συναισθηματικό χώρο, αλλά μπορεί να απολαμβάνεις την παρέα των άλλων με αποστασιοποιημένο, ανάλαφρο τρόπο.

Παρθένος

Μπορεί η αναποφασιστικότητα να συνεχίζεται νωρίς σήμερα, αλλά όσο η μέρα προχωρά  βρίσκεις τον εαυτό σου  και έρχεσαι  σε εξαιρετική θέση  για να προχωρήσεις και να λάμψεις.  Μπορεί να βρεις μεγάλη ευχαρίστηση μαθαίνοντας, μοιράζοντας και συνδέοντας.    Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσεις, να μοιραστεί ότι έχεις μάθει, να συναναστραφείς, να συνομιλήσεις  με άλλο τρόπο και  να ενισχύσεις τις φιλίες σου.  Μπορεί να προκύψουν νέες ιδέες και ακόμη και μια έμπνευση.  Είναι μια καλή στιγμή να νιώσεις πιο ελεύθερη και ευτυχισμένη καθώς οι γνώσεις σου για τον κόσμο γύρω σου μεγαλώνουν.

Ζυγός

Αν και μπορεί να υπάρξει κάποια αναποφασιστικότητα νωρίς σήμερα, οι διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να δοκιμάσεις νέες μεθόδους και να απολαύσεις μια μάλλον αποστασιοποιημένη, ελαφριά προσέγγιση στη ζωή καθώς η μέρα προχωρά.   Κάποιος μπορεί να σε υποστηρίξει με άλλο τρόπο πιο σημαντικό.  Είναι καιρός να φλερτάρεις με νέες ιδέες, έννοιες και δραστηριότητες ή τρόπους σχέσης.  Η απελευθέρωση από τις αυτοπεριοριζόμενες  πεποιθήσεις  για το τι μπορείς να κάνεις σε βοηθά να παρουσιάσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σκορπιός

Άφησε τις πράξεις σου να μιλήσουν από μόνες τους σήμερα. Είναι καιρός να κάνεις τον εαυτό σου περήφανο. Το μπόνους είναι ότι οι άλλοι πιθανότατα θα σε εκτιμήσουν περισσότερο.  Ενώ μπορεί να υπάρξουν εντάσεις νωρίς σήμερα ,καθώς η μέρα προχωρά νιώθεις πιο ελεύθερη να εκφραστείς με νέους τρόπους.  Μπορεί να είναι μια όμορφη στιγμή για ώθηση σε μια σχέση.  Το να διατηρήσεις τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά βοηθά τις σχέσεις που έχουν γίνει πιο προβλέψιμες. Οι άνθρωποι έλκονται από τη ζωντάνια, τη γοητεία, τις ιδέες και το πνεύμα σου σήμερα.

Τοξότης

Ίσως αποφασίσεις να συνεργαστείς για να πετύχεις κάτι ουσιαστικό σήμερα. Ενώ η προσθήκη κάποιου άλλου στην εξίσωση μπορεί μερικές φορές να σε επιβραδύνει, η σημερινή μέρα είναι καλή για να μοιραστείς το φορτίο σου.  Ειδικά όσο προχωρά η μέρα νιώθεις πιο ανάλαφρη και συναισθηματικά ελεύθερη.  Μπορεί να βιώσεις ένα ευχάριστο  βαθμό αποσύνδεσης που είναι μια ευπρόσδεκτη παράκαμψη και σου επιτρέπει άνεση και συναισθηματική απόσταση από τα θέματα,  για να απολαύσεις πλήρως τον εαυτό σου.  Τα περίπλοκα ζητήματα φαίνονται πολύ λιγότερο περίπλοκα ή μπερδεμένα.

Αιγόκερως

Η τάση να βλέπεις την αρνητική πλευρά των πραγμάτων απελευθερώνεται και η διάθεση σου βελτιώνεται σήμερα.   Το κλειδί είναι λίγη συναισθηματική απόσπαση η  οποία  γίνεται ευκολότερη καθώς η μέρα προχωρά.  Οι σχέσεις μπορεί να είναι η πηγή προσωπικής απόλαυσης και μια συγκεκριμένη σύνδεση που χρειάζεται μια ώθηση ή μια πνοή νέας ζωής μπορεί να βελτιωθεί ή να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο.  Οι παλιοί τρόποι δεν εξυπηρετούν πλέον χρήσιμο σκοπό και σήμερα βλέπεις ότι είναι καλύτερο να αφήσεις αυτές τις συνήθειες πίσω σου.

Υδροχόος

Ενώ η αναποφασιστικότητα ή η ανησυχία είναι πιθανές νωρίς σήμερα, η μέρα διαμορφώνεται σε αρκετά ευχάριστη και διεγερτική.  Γίνεται ευκολότερο να αφήσεις τις απογοητεύσεις πίσω σου.  Οι ενέργειες φαίνονται  λιγότερο περιοριστικές και επικριτικές και είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις την αλλαγή, εάν υπόσχεται ανάπτυξη και βελτίωση ιδιαίτερα στις σχέσεις σου.  Έχεις τη διάθεση να πειραματιστείς με ρουτίνες, ρυθμίσεις διαβίωσης, μεθόδους και προσεγγίσεις για τη σχέση.  Βρίσκεις λόγους για να εγκαταλείψεις παραδόσεις και συνήθειες που δεν σε εξυπηρετούν πλέον.

Ιχθύες

Ενώ οι ενέργειες της ημέρας περιπλανιούνται,  οι  σημερινές  διελεύσεις είναι εξαιρετικές   για τη δύναμη της θέλησης και τις ενθουσιώδεις ή επιχειρηματικές ιδέες.   Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εστίαση στη βελτίωση, τις ενημερώσεις και τις αναβαθμίσεις.  Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει υλικά πράγματα, αλλά μπορεί επίσης να αφορά στάσεις, ιδέες, προοπτικές και εμπειρίες. Μπορεί να κάνεις ένα διάλλειμα από μια κακή κατάσταση ή να είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις την αλλαγή, την πρόοδο και την καινοτομία.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ