Ευγενία Σαμαρά: Από τον Σασμό στο Switch – «Ήμουν πολύ άνετη στις οντισιόν, εκεί τους κέρδισα»

Η Ευγενία Σαμαρά με αφορμή το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Switch» το οποίο και θα παρουσιάζει, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Είναι το μοναδικό παιχνίδι παγκοσμίως που δεν μετράμε πόντους, δεν έχει βαθμολογία. Έχουμε τους ίδιους παίκτες όλη την εβδομάδα και μου αρέσει που δημιουργείται αυτή η σύνδεση. Είναι ανατρεπτικό γιατί από την στιγμή που κάποιος είναι πρώτος μπορεί να βρεθεί πέμπτος. Ο ρόλος μου είναι να τους βοηθάω, να τους εξηγώ, να τους ηρεμώ, να μην τους αγχώνω. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιχνίδια. Οπότε είμαι και ανταγωνιστική και μου αρέσει και να τα περιγράφω και να παίζω, οπότε μπαίνω σε αυτό το πράγμα με πάρα πολύ χαρά.

Είναι κάτι καινούριο για εμένα, δεν έχω ξανακάνει παρουσίαση και το παίρνω ότι είμαι με τους φίλους μου και παίζουμε. Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι που συνηθίζω στη ζωή μου. Ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Ένιωσα τόσο άνετα σε αυτό και στο περιβάλλον. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν έλα να το κάνουμε. Το Switch θα προβάλλεται καθημερινά 19:15. Δευτέρα με Πέμπτη έχουμε τους παίκτες μας και την Παρασκευή έρχονται αγαπημένοι μας καλλιτέχνες και παίζουμε για φιλανθρωπικό σκοπό» είπε σχετικά με το παιχνίδι.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στον «Σασμό», ο οποίος σε λίγες ημέρες θα κάνει πρεμιέρα με τον τρίτο κύκλο. «Έβαλα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Επειδή είναι μία καθημερινή σειρά και τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά, έπρεπε τα πράγματα να φτιαχτούν κάπως επειδή δεν έχουμε τόσο χρόνο για πρόβες για να φτιάξεις ένα χαρακτήρα. Έχω ανασύρει πράγματα για την Στέλλα από την Ευγενία. Έχει να δώσει πολύ ο «Σασμός» ακόμη, ο επίλογος πιστεύω θα είναι συγκλονιστικός» εξήγησε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ