Ευγενία Νιάρχου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αθήνα

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε για τους περισσότερους, η Ευγενία Νιάρχου όμως συνεχίζει να βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές.

Η χρυσή κληρονόμος και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου ξεκίνησε τις διακοπές της στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου, με ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός, τα γενέθλιά της. Η ίδια σχεδόν κάθε χρόνο γιορτάζει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, αφού εδώ βρίσκονται και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Αφού έκανε τα tour στα νησιά που λατρεύει, πέρασε μοναδικές στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, τώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και εδώ παραμένει σε mood διακοπών.

Η Ευγενία Νιάρχου το απόγευμα της Δευτέρας 4/9 δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τις βόλτες της στο κέντρο της πόλης.

Μαζί με την παρέα της, η Ευγενία Νιάρχου έκανε τις βόλτες της στα σοκάκια της πλάκας, χαλάρωσε σε κάποιο μαγαζί με θέα την Ακρόπολη και παράλληλα μοιράστηκε και κάποιες δίκες της φωτογραφίες.

Η ίδια φαίνεται να λατρεύει την χώρα μας, ενώ τίποτα δεν δείχνει πως θέλει να την αποχαιρετήσει.

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ