Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της έζησε το απόγευμα της Τρίτης 5/9 η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 12 χρόνια και πριν δύο χρόνια ήρθε στη ζωή ο γιος του, ο οποίος επισφράγισε τον έρωτά τους. Όπως θα δεις στο βίντεο που μοιράστηκε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου κουμπάροι είναι η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος.

 

«Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού. Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κοπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Η ζωή μας είναι ισορροπημένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά. Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ. Αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι;», είχε εξομολογηθεί η γνωστή ηθοποιός για τον άντρα της ζωής της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ