Ελένη Φουρέιρα – «Κόλλημα»: Στην κορυφή του YouTube trend σε λιγότερο από 24 ώρες

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το music video για το νέο της hit «Κόλλημα», στο οποίο συνεργάζεται με τον Display και, για ακόμα μία φορά μας άφησε άφωνους.

Σε περίπου 24 ώρες, το video έγινε no1 μουσικό trend στο YouTube, θέση στην οποία παραμένει σταθερά.

Το «εκρηκτικό» single, που κυκλοφορεί από την Panik Records, μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας. Με fashion-statement εμφανίσεις, μοναδικές χορογραφίες και την απαράμιλλη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, το «Κόλλημα» γίνεται ένα υπερθέαμα που τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Το «Κόλλημα», που κατέκτησε αμέσως τις καρδιές του κοινού, έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις σε λιγότερο από ένα μήνα και απόλυτο viral στα social media, αποκαλύφθηκε πρώτη φορά μέσα από ένα εντυπωσιακό act στα φετινά Mad VMA, όπου η Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης εδώ και 10 χρόνια που απέσπασε 3 βραβεία στην ίδια διοργάνωση (κέρδισε τα Καλύτερη Γυναίκα Καλλιτέχνης Ποπ, Viral Τραγούδι Της Χρονιάς και Video Της Χρονιάς).

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας, συνεχίζει τη μεγάλη της περιοδεία «Reborn Tour», σε Ελλάδα και εξωτερικό, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο σε κάθε σταθμό της.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ