Γιώργος Καράβας για τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις: «Εγώ είπα ότι πιστεύω στον εαυτό μου και όχι ότι είμαι ο καλύτερος»

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Δύο στις 10», το πρωί του Σαββάτου για μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. 

Ο πρώην κριτής του GNTM και μοντέλο αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγους μήνες και είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην εκπομπή Night Out. 

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι αν είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

«Δεν μου έχει χαριστεί τίποτα στην πορεία μου μέχρι σήμερα. Είμαι ένας άνθρωπος που κυριολεκτικά ξεκίνησα από το μηδέν, προέρχομαι από μια οικογένεια που έχω μεγαλώσει με πάρα πολλή αγάπη, η οποία ας πούμε ότι άνηκε στη μεσαία τάξη. Οι γονείς μας έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μας προσφέρουν όλα τα εφόδια τα οποία χρειαζόμασταν ως άνθρωποι για να βγούμε στην κοινωνία πάντοτε με αγάπη.

Από εκεί και πέρα είμαι ένας άνθρωπος που ανέκαθεν απ’ όσο θυμάμαι έθετα στόχους και προσπαθούσα να δουλεύω προς εκείνη τη κατεύθυνση. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε και μέσα σε όλη αυτή την αστερόσκονη που οι περισσότεροι ίσως βλέπουν υπάρχει πολύς αγώνας, πολύς πόνος και πολλή μεγάλη προσπάθεια. Υπήρχαν στιγμές που αμφέβαλλα για τον εαυτό μου και δόξα το Θεό έχουμε φτάσει στο σήμερα που νιώθω πάρα πολύ περήφανος για τα πράγματα που έχω καταφέρει» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

 

«Για να σου ανοιχτούν κάποιες πόρτες και να φτάσεις σε κάποιο επίπεδο, σαφέστατα χρειάζεται η βοήθεια κάποιων ανθρώπων. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πιστέψουν σε σένα και να σου δοθεί η ευκαιρία για να μπορέσεις να αναδείξεις αυτό το οποίο έχεις να δώσεις είτε λέγεται ταλέντο ή ικανότητα.

Σίγουρα χρειάζεσαι τη βοήθεια κάποιων άλλων. Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, οποιαδήποτε πόρτα και να σου ανοιχτεί δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα, δηλαδή να σου χαρίσει κάποιος μια πόρτα, αν εσύ δεν είσαι ικανός να ανοίξεις την παρακάτω, αυτό θα τελειώσει εκεί.

Η αλήθεια είναι ότι όσο απλή και αν είναι, αν κάποιος την εκφράσει πρέπει να έχεις απέναντί σου ανοιχτά αυτιά και ανθρώπους, οι οποίοι είναι δέκτες αυτού που έχεις πει. Εγώ είπα ότι πιστεύω στον εαυτό μου και οτιδήποτε μου δοθεί θα βάλω το 100% για να το διεκπεραιώσω και όχι ότι είμαι ο καλύτερος» παραδέχτηκε ο Γιώργος Καράβας.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ