Γιώργος Καράβας για τη σύζυγό του Ραφαέλα: «Μου έψησε το ψάρι στα χείλη»

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιατζόγλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε και για τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που την προσέγγισε. 

«Αυτό που έκανα ως άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που μου άρεσε και θέλησα να γνωρίσω είναι να κάνω μια προσέγγιση με την αλήθεια μου. Ζούμε σε μία εποχή όπου η προσέγγιση είναι πολύ σημαντική. Δεν ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο οπότε της έδωσα την ευκαιρία μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας ως personal trainer. Η μόδα θα λειτουργούσε αρνητικά, υπάρχουν ταμπού και ανασφάλειες γιατί κάποιος ίσως δεν γνωρίζει ότι είναι επάγγελμα» ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.

«Άργησε, μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη. Η Ραφαέλα εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε ένα μαγαζί όπου έχουμε έναν κοινό φίλο που βοήθησε να σπάσει λίγο ο πάγος και να εξηγήσει την ποιότητά μου ως άνθρωπο. Όντως το κομμάτι της μόδας ήταν ανασταλτικό αλλά όλα πήγαν καλά» συνέχισε ο Γιώργος Καράβας.

 

«Το φλερτ είναι πηγή ζωής, είναι ωραίο με φλερτάρουν και χαίρομαι για αυτό. Είναι ένα είδος επιβεβαίωσης και σε βοηθά να πας παρακάτω. Θεωρώ ότι η Ραφαέλα χαίρεται όταν με φλερτάρουν γιατί είναι ένα κορίτσι που τη φλερτάρουν έντονα και εκείνη. Εγώ είμαι πολύ υπερήφανος βλέποντας ότι ο άνθρωπος που έχω επιλέξει και με έχει επιλέξει να είμαι δίπλα του, χρίζει αποδοχής από πολύ κόσμο» είπε επίσης ο Γιώργος Καράβας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ