Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Κουμπάρα στον γάμο τους η κόρη του ιερέα των Αγίων Ισιδώρων

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης 5/9, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται! Ο ηθοποιός και νικητής του Survivor και η σύντροφός του – επίσης πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης – θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό. (Δες εδώ το προσκλητήριο του γάμου τους)

Η Ειρήνη Λουπασάκη μαζί με τον γνωστό ποινικολόγο Αναστάσιο Ντούγκα θα είναι οι κουμπάροι στη γαμήλια τελετή. Μάλιστα, η μία κουμπάρα του ζευγαριού είναι η κόρη του ιερέα των Αγίων Ισιδώρων Δημήτρη Λουπασάκη.

Ο ιερέας αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς του ζευγαριού, καθώς εκείνος ήταν η αιτία που ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση γνωρίστηκαν. 

«Έχουμε κοινό πνευματικό και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για το εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι μετά ήρθε και το διαφημιστικό» είχε αποκαλύψει το ζευγάρι στο «Πρωινό Μας».

Να σου θυμίσουμε, ότι ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης, που υποστήριζε ότι έκανε θαύματα, απομακρύνθηκε από τους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού. Σύμφωνα με τους κύκλους της Αρχιεπισκοπής, δεν ανανεώθηκε η απόσπασή του στην εκκλησία και όπως είχαν πει οι συνεργάτες του, ο ίδιος θα επέστρεφε στην Αθήνα, όταν ολοκληρώσει τις εργασίες του στην Κρήτη, όπου και βρίσκεται. 

«Αναπτύχθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία σχέση εμπιστοσύνης με τον παπά Δημήτρη, όπου κατανόησα ότι ήταν ένας άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο, ανεξάρτητα το τι και πώς. Ήταν εύκολο και για εμένα, στην αρχή, να πηγαίνω γιατί έμενα κοντά (σ.σ. στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό). Τον αγαπώ και μου λείπει.

Δεν είναι εύκολο να τον συναντήσεις και ελπίζω –αν είναι για καλό- να είναι κοντά μας σύντομα γιατί δεν έχω κατανοήσει για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί. Αν κάποιος τον γνωρίσει, θα καταλάβει τι εννοώ. Έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί πράγματα τα οποία μάλλον είναι από ανθρώπους που δεν τον γνωρίζουν. Προσωπική μου άποψη πάντα. Κι αν υπάρχει κάτι σε παρεξήγηση, εύχομαι να λυθεί γιατί είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ» είχε τονίσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ