Βίντεο: Αντί για ψάρι έπιασε καρχαρία 2,5 μέτρων

Ένας άνδρας από το Κονέκτικατ έπιασε έναν καρχαρία 2,5 μέτρων ενώ έκανε paddleboard στο Long Island Sound. Ο Eddie Carroll, 30 ετών, από το Northford, συμμετείχε στο Greatest Bluefish Tournament, όταν αντί για κάποιο ψάρι στο καλάμι του, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν θηλυκό καρχαρία στις 27 Αυγούστου.

Ήταν η δεύτερη μέρα του τουρνουά όταν ο Κάρολ έπιασε τον καρχαρία, που ήταν περίπου ένα μέτρο μικρότερος από την σανίδα του. Είχε πιάσει ένα πολύ μικρότερο ψάρι την πρώτη μέρα του τουρνουά και επέστρεψε τη δεύτερη μέρα ελπίζοντας να φέρει ένα νικητήριο “τσίμπημα”.

«Έχω πιάσει το μεγαλύτερο πράγμα που είχα ποτέ στην πετονιά», ακούγεται να λέει ο άνδρας στο ένα βίντεο που δημοσίευσε στο instagram. Το κοντάρι του ήταν λυγισμένο απότομα καθώς πάλευε να χαλιναγωγήσει το θηρίο.

«Έχω μια γεύση από αυτό, νομίζω ότι είναι ένας γιγάντιος καρχαρίας”, ακούγεται να λέει στη συνέχεια. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο καρχαρίας βγαίνει δίπλα στη σανίδα του, κολυμπώντας ήρεμα δίπλα του.

Ο Κάρολ ξεκίνησε το ταξίδι του στο Middle Beach Road στο Μάντισον του Κονέκτικατ, γύρω στις 8 το πρωί, όπου έπιασε δόλωμα για να βοηθήσει στο ψάρεμα μεγαλύτερων ψαριών. Αφού έριξε μια μικρή άγκυρα από τη σανίδα του, ο καρχαρίας τσίμπησε σχεδόν αμέσως το δόλωμα. «Ήξερα ότι ήταν κάτι πολύ μεγάλο», είπε στο Register.

Ο καρχαρίας τράβηξε τον Κάρολ πιο μακριά, κοντά στο νησί Φώκνερ. Ο καρχαρίας συνέχισε να τον τραβάει για μια ώρα πριν ο 30χρονος συνειδητοποιήσει ότι δεν είχε πιάσει ένα απλό ψάρι. Τελικά έκοψε την πετονιά και άφησε τον καρχαρία να φύγει μόνος του.

 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ