Ήρα Κατσαντώνη: Συγκλονίζει για τον θάνατο του μωρού της – «Δεν τα κατάφερε»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Ήρα Κατσαντώνη στην εκπομπή Happy Day. Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας Ελπίδας, μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του μωρού της, το οποίο γέννησε όταν ήταν 8 μηνών έγκυος.

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Ήμουν έγκυος, γέννησα το μωρό μου 8 μηνών, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν έχασα το παιδί μου 8 μηνών νόμιζα ότι δεν το είχε πάθει καμιά άλλη γυναίκα, ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο. Κι όμως, όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει» δήλωσα.

«Ο άνδρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνδρα, ευτυχώς και η μαμά μου φυσικά. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον χαμό του μωρού μου. Όμως είμαι καλά. Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα “Χριστέ μου τι θα πω;” Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο. Πήρα τεράστια βοήθεια από τα κορίτσια που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου» πρόσθεσε.

«Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει. Ψυχικά νιώθω απόλυτα έτοιμη, θα ξαναπροσπαθήσω και πιστεύω πως θα τα καταφέρω» εξομολογήθηκε η Ήρα Κατσαντώνη.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ