Έτσι αποχαιρέτησαν οι Έλληνες celebrities το φετινό καλοκαίρι – Φωτογραφίες από τις διακοπές στα νησιά

Με φωτογραφίες από την παραλία αλλά και τα σοκάκια στα νησιά, οι Έλληνες celebrities αποχαιρέτησαν το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου το φετινό καλοκαίρι που έφτασε ημερολογιακά στο τέλος του.

Και μπορεί για κάποιους ο Σεπτέμβρης να αποτελεί ιδανικός μήνας διακοπών, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται, τα πρόσωπα ωστόσο της εγχώριας showbiz επέστρεψαν στην Αθήνα, ξεκινώντας προετοιμασίες για τη νέα σεζόν που ξεκινά!

  • Έλλη Κοκκίνου

«Πάει και ο Αύγουστος. Πότε ήρθε το Καλοκαίρι και πότε τελείωσε ούτε που κατάλαβα…Ελπίζω να περάσατε όμορφα και να έχετε γεμίσει την ψυχή σας όμορφες αναμνήσεις. Ξεκινάμε για καινούρια πράγματα και πολύ ωραία μάλιστα!!! Πάμε γι άλλα», έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στο instagram.

Η φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα στα Κύθηρα με τον γιο της.

«Μεγάλος έρωτας τα σοκάκια της Μυκόνου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της από την Μύκονο.

 

  • Αγγελική Δαλιάνη

Στο τελευταίο ηλιοβασίλεμα του Αυγούστου με τα παιδιά της.

  • Ιωάννα Μαλέσκου

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία.

Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δε δεις τη ζωη σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι; Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Μαλέσκου.

  • Κλέλια Πανταζή

«Γεια σου Αύγουστε 2023! Μαζί με τον Αύγουστο του 2000 είστε τα δύο καλοκαίρια που δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο.. Αλλά είστε και τα καλοκαίρια που σημαδέψατε τη ζωή μου όλη», έγραψε η Κλέλια Πανταζή η οποία το φετινό καλοκαίρι έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

  • Χριστίνα Κοντοβά

Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην παραλία: «Έφτασα τα 45, για τις εμπειρίες που έζησα, για όσα είδα, για όσους έχω, για όσα έχω, γιατί ακόμα ονειρεύομαι και για ότι θα έρθει! Ευχαριστώ για τις ευχές», έγραψε στο instagram.

Το κολάζ με τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην παραλία.

  • Ηλίας Γκότσης 

«Συνεχίζοντας το ξεστοκάρισμα των καλοκαιρινών φωτογραφιών. Αχάμπαρος», έγραψε στο instagram ο νικητής του Survivor 2.

  • Σάκης Κατσούλης

Στην Λέσβο βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα του φετινού καλοκαιριού ο νικητής του Survivor All Star.

  • Τραϊάνα Ανανία

«Άντε, γιάλα γιάλα μες στη σάλα τα μιλήσαμε, να με πάρεις, να σε πάρω συμφωνήσαμε. Πότε μαύρα, πότε άσπρα, πότε κόκκινα,
την καρδιά μου να ζητούσες, θα σ’ την έδινα. Πότε μαύρα, πότε άσπρα, πότε ασπρόμαυρα… εδώ … κρύβομαι στις καλαμιές», έγραψε στις φωτογραφίες με το ιδιαίτερο μαγιό της.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ