To ντοκιμαντέρ για τον Carlos Santana αναμένεται τον Σεπτέμβριο – ΒΙΝΤΕΟ

Από τον βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Rudy Valdez και τους παραγωγούς Ron Howard και Brian Grazer έρχεται το ντοκιμαντέρ “CARLOS”, το οποίο είναι αφιερωμένο στην ζωή και την καριέρα του Carlos Santana, από 14 ετών μουσικό του δρόμου μέχρι τον παγκοσμίου φήμης, βραβευμένο 10 φορές με Grammy, μοναδικό κιθαρίστα και συνθέτη.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Ο πλήρης τίτλος του φιλμ είναι: “CARLOS: The Santana Journey” και βγαίνει στους κινηματογράφους διεθνώς στις 23 Σεπτεμβρίου και η πρεμιέρα θα κρατήσει… τρεις ημέρες!

Το έργο συμπεριλαμβάνει πολύ πλούσιο υλικό, που για πρώτη φορά βγαίνει στην δημοσιότητα. Από λεπτομερείς συνεντεύξεις του καλλιτέχνη και των μελών της οικογένειάς του, σπάνιο υλικό αρχείου, γυρίσματα behind-the-scenes, απλά βιντεάκια που είχε τραβήξει ο ίδιος ο Santana, συνετεύξεις από συνεργάτες του, όπως του Clive Davis, του ιδρυτή και προέδρου της δισκογραφικής εταιρίας “Arista Records”, του Rob Thomas κ.ά.

Εξετάζεται σε βάθος η ανεπανάληπτη 50χρονη πορεία του μεγάλου και θρυλλικού κιθαρίστα, από την μοναδική εμφάνισή του στο Woodstock, μέχρι το επικό άλμπουμ που έβγαλε την δεκαετία του ’90 με γενικό τίτλο “Supernatural”.

Αναδεικνύονται τα μουσικά είδη με τα οποία ασχολήθηκε ο Carlos Santana, που είναι η jazz, το blues, η latin και ειδικότερα η μουσική των Mariachi σε συνδυασμό με το rock n’ roll και με την πνευματικότητα του ίδιου του καλλιτέχνη που επί χρόνια με τη μουσική του αγγίζει βαθιά συναισθήματα, χωρίς καν λόγια στα περισσότερα τραγούδια του!

 

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ