Sandra Bullock: Είχε ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της που έφυγε από τη ζωή

Η Sandra Bullock βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, καθώς ο σύντροφός της, Bryan Randall, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών μετά από μάχη με την ALS, γνωστή και ως αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ή νόσο του Lou Gehrig.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2015 και η Sandra Bullock δεν έχανε την ευκαιρία να εκφράσει δημοσίως τον έρωτά της για τον φωτογράφο, αναφέροντας σε πολλές συνεντεύξεις της πως ήταν «ο έρωτας της ζωής της».

Σήμερα η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, όπου το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στις Μπαχάμες, παρουσία αρκετών στενών φίλων και συγγενών, το 2017.

Όπως θα δεις στο βίντεο που εξασφάλισε η βρετανική ταμπλόιντ, η Sandra Bullock και ο Bryan Randall χόρεψαν αργά υπό τους ήχους του “Shelter” του Ray LaMontagne, ενώ βρισκόταν έξω σε μια ξύλινη βεράντα.

 

«Το έκαναν πραγματικά για τα παιδιά, για να σφραγίσουν τη συμφωνία και να τους δείξουν ότι αυτό είναι κάτι που θα γίνει για πάντα. Μετά την τελετή ο Louis και η Laila (τα παιδιά της ηθοποιού) άρχισαν να αποκαλούν τον Bryan μπαμπά» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την DailyMail, ενώ η ασθένεια του Randall επιβάρυνε την ένωσή τους, ήταν «πιο μαζί από ποτέ» τη στιγμή του θανάτου του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ