Ready to Upgrade: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις για να προσφέρεις στον εαυτό σου την καλύτερη φροντίδα που είχε ποτέ

Αυτές οι ημέρες στο γραφείο είναι πολύ πιεσμένες. Λίγο η επικαιρότητα που δεν σταματά να μας εκπλήσσει – συγκλονίζει είναι μια πιο σωστή λέξη – σε καθημερινή βάση, λίγο οι καλοκαιρινές άδειες που ξεκινούν – για τους συναδέλφους γιατί εγώ ως new entry δεν δικαιούμαι – το φόρτο εργασίας είναι τεράστιο και η διάθεση για δουλειά λιγοστή. Σε αυτό συμβάλλει βέβαια και η καυτή ατμόσφαιρα της Αθήνας, με τον υδράργυρο να ξεπερνά καθημερινά τους 35 βαθμούς. Πόσα να αντέξω πια;

Παρόλα αυτά την περασμένη Δευτέρα με περίμενε στο γραφείο μου μια έκπληξη, που έδωσε νόημα στην ημέρα, φτιάχνοντάς μου την διάθεση, δίνοντάς μου κίνητρο να συνεχίσω, πυροδοτώντας την έμπνευση, την παραγωγικότητα και την δημιουργικότητά μου, σπρώχνοντας με να ανακαλύψω και να προβάλω προς τα έξω μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Μπαίνοντας, τρελαμένη όπως σχεδόν κάθε μέρα, βρήκα πάνω στο γραφείο μου ένα μεγάλο, λευκό κουτί. «Ένα ακόμα press kit θα είναι», σκέφτηκα. Θα το ανοίξω αργότερα.

Δεν ήταν όμως ένα ακόμα κουτί… Ήταν η καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσα να έχω ποτέ, κλεισμένη σε ένα box. Μόλις το άνοιξα, το συνειδητοποίησα. Είχε φτάσει επιτέλους στα χέρια μου το νέο Dove Advanced Care, το οποίο με προκαλούσε και με προσκαλούσε να κάνω upgrade στο αποσμητικό μου. Και όχι μόνο σε αυτό… Επιτέλους! Είναι ένα προϊόν που είχα δει να “τριγυρνά” στα social media, και να ξεχωρίζει στα accounts διάφορων Ελληνίδων celebrities, που το εκθείαζαν. Ήθελα και εγώ να το δοκιμάσω. Κι έτσι και έγινε!

Upgrade αποσμητικού: Check! 

Σε τι διαφέρει το νέο Dove Advanced Care και το βαφτίζουμε εξελιγμένο αποσμητικό; Εγώ αναρωτήθηκα. Αλλά μετά διάβασα. Και ακόμα πιο μετά, δοκίμασα! Για όσους με ξέρουν, τρελαίνομαι να κάνω crash test στα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια μου, ώστε να βλέπω αν πετυχαίνουν όλα αυτά που υπόσχονται. Όχι να το παινευτώ, και πες με σκληρή αν θέλεις, αλλά είναι απαιτητικό το crash test μου! Δεν χαρίζομαι εύκολα σε ό,τι έχει να κάνει με την περιποίηση. Και το Dove Advanced Care πέρασε, παίρνοντας 10 με τόνο!

Η upgrade φόρμουλά του, vegan, cruelty-free και εγκεκριμένη από την PETA, διαθέτει τεχνολογία τριπλής ενυδάτωσης και είναι φιλική προς την επιδερμίδα, παρέχοντας ενισχυμένη προστασία που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης αποτελεί ταμπού για πολλές γυναίκες. Εγώ έχω φίλες, που κατά καιρούς μου έχουν εκμυστηρευτεί πως νιώθουν άβολα σηκώνοντας τα χέρια τους ψηλά. Αυτό το προϊόν φροντίζει ώστε να μην νιώσει ποτέ καμία γυναίκα έτσι ξανά. Φροντίζει να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη, προσφέροντας στις μασχάλες μας την καλύτερη φροντίδα που είχαν ποτέ. Απαλό, μεταξένιο άγγιγμα και μεθυστικό άρωμα. Αυτά απολαμβάνω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ. Θα το βρεις στην αγορά σε δύο μορφές: spray και roll on. Εγώ προτιμώ το spray, για να σου είμαι ειλικρινής. Όσο για τα αρώματα, το συγκεκριμένο κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά, με δικό μου αγαπημένο το all time classic, χαρακτηριστικό πια Dove Original.

Upgrade καθημερινότητας: Check! 

Το upgrade που με ώθησε να κάνω το Dove, με έβαλε σε σκέψεις. Ωραία εξελίξαμε το αποσμητικό μας. Αλλά με την καθημερινότητά μας, τι γίνεται Ταϋγέτη; Μήπως αυτή είναι η πιο σωστή στιγμή να την αναβαθμίσω και με τον τρόπο αυτό να μου δείξω πόσο με αγαπώ; Με τι να πρωτοξεκινήσω όμως; Θα ήθελα πολλά! Να τρώω πιο υγιεινά. Να κοιμάμαι περισσότερο. Να πίνω πιο πολύ νερό. Να περνάω περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους μου, τους οποίους τώρα βλέπω… στα γρήγορα. Θα ήθελα να διαβάζω ένα βιβλίο το μήνα και να περνάω λιγότερο χρόνο στο κινητό.

Τι να βάλω πρώτο στην λίστα; Θα βάλω την γυμναστική! Υπόσχομαι στον εαυτό μου πως θα αθλούμαι περισσότερο. Μια ώρα την ημέρα. Τι είναι μια ώρα την ημέρα; Και επειδή με ξέρω, είμαι αναβλητική, θα γράψω αυτή την υπόσχεση στο σημειωματάριο που μου έστειλε το Dove. Έτσι, για να μην αθετήσω τον λόγο μου. Τα γραπτά μένουν δεν λένε; Μάλλον και το Dove “ενημερώθηκε” για την αναβλητικότητά μου, γιατί μου έστειλε και ένα επιχρυσωμένο βραχιόλι, που δημιούργησε σε συνεργασία με το ελληνικό brand κοσμημάτων, Prigipo, προκειμένου να το έχω πάνω μου, πλάι στο ρολόι μου, και να μου υπενθυμίζει καθημερινά το upgrade που “έταξα” στον εαυτό μου. Γυμναστική λοιπόν από σήμερα κιόλας!

 

SoMe: Facebook Page
#UpgradetoDoveAdvnacedCare #DoveDeodorant #UnderarmCare

 

Ετικέτες Dove Advanced Care,SKINCARE,upgrade



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ