Nότια Κορέα: Κραυγές θαυμαστών των BTS προκάλεσαν πανικό στο μετρό της Σεούλ – BINTEO

Η αστυνομία της Νότιας Κορέας φέρεται να επιβεβαίωσε ότι οι κραυγές από επιβάτες που παρακολουθούσαν μέσω live streaming τον Suga των BTS ήταν η αιτία πρόσφατης αναταραχής σε συρμό του μετρό της Σεούλ.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία της Νότιας Κορέας έλαβε στις 6 Αυγούστου αρκετές αναφορές από επιβάτες στο συρμό εξπρές της γραμμής 9 του μετρό της Σεούλ προς το αεροδρόμιο Γκίμπο.

Σε αυτές περιλαμβάνονταν 20 αναφορές για τραυματισμούς επιβατών, μία για καυγά και μια για περίεργη μυρωδιά στο τρένο, που οδήγησε σε έρευνα από την αστυνομία και την πυροσβεστική, σύμφωνα με το Yonhap News.

Μετά το περιστατικό, άνθρωποι που ισχυρίστηκαν ότι ήταν μάρτυρες του συμβάντος κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι επιβάτες του μετρό πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να διαφύγουν, όταν θαυμάστριες και θαυμαστές που έφυγαν από τη συναυλία του Suga, μέλους των BTS νωρίτερα το ίδιο βράδυ άρχισαν να ουρλιάζουν παρακολουθώντας το είδωλό τους σε live streaming μετά το σόου.

Η αστυνομία της Σεούλ από τότε φέρεται να επιβεβαίωσε ότι «το περιστατικό ξεκίνησε όταν ξένοι υπήκοοι που παρακολουθούσαν ένα βίντεο των BTS στο τρένο ούρλιαξαν» σύμφωνα με τα SBS News, Daily News και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης.

«Οι θαυμαστές είναι γνωστό ότι μπορεί να γκρεμίσουν οροφή με τις κραυγές και τις φωνές τους στις συναυλίες. Αλλά, όταν συμβαίνει το ίδιο στο μετρό, είναι αυτονόητο ότι θα επέλθει πανικός» αναφέρουν δημοσιεύματα του νοτιοκορετατικού Τύπου.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ