Lindsay Lohan: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα της, δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Η Lindsay Lohan διανύει τις πρώτες εβδομάδες ως μητέρα και η ευτυχία της δεν περιγράφεται. Πριν περίπου 2 εβδομάδες η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της Bader Shammas καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Luai.

Η Lindsay Lohan άρχισε να βγαίνει με τον επενδυτικό τραπεζίτη Bader Shammas με έδρα το Ντουμπάι το 2021, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στα τέλη του ίδιου έτους. 

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης η πασίγνωστη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία όπου ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της. Η Lindsay Lohan θέλησε έτσι να δείξει στον κόσμο πώς είναι το κορμί της λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

«Είμαι τόσο περήφανη για το τι κατάφερε αυτό το σώμα κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών της εγκυμοσύνης και τώρα της ανάρρωσης. Το να έχεις ένα μωρό είναι η μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο! Επειδή δεν είμαι μια συνηθισμένη μαμά, είμαι μια επιλόχειος μαμά» έγραψε η Lindsay Lohan στη λεζάντα της ανάρτησής της.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ