Golden Hour Make up: Λαμπερό, γοητευτικό και σοφιστικέ έχει τις αποχρώσεις που κολακεύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα

Golden Hour: Είναι εκείνη η ώρα της ημέρας που ο ουρανός αποκτά μια χρυσή απόχρωση και όλα μοιάζουν μαγικά. Λίγο πριν τη δύση ή την ανατολή του ήλιου. Την πιο ήρεμη και γοητευτική που η ατμόσφαιρα μοιάζει ειδυλλιακή. 

Instagram: @hungvanngo

Όλα φαίνονται απαλά και το φως είναι διάχυτο. Κι εκεί, αυτήν ακριβώς την ώρα ακόμη και χωρίς μακιγιάζ, το δέρμα σου αποκτά μια αιθέρια λάμψη και τα χαρακτηριστικά σας δείχνουν ωραιότερα από ποτέ. Αυτή, η χρυσή ώρα βρίσκεται πίσω από την έμπνευση της νέας τάσης μακιγιάζ που ανέδειξαν τα κορτίτσια στο TikTok. Το ονομάζουν “Golden Hour Make Up” που μπορείς να πετύχεις εύκολα αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις αποχρώσεις της χρυσής ώρας, σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. 

Instagram: @ninaagdal

Στην πραγματικότητα αιχμαλωτίζεις τα χρώματα του ουρανού και το φως την ώρα που ανατέλλει ή δύει ο ήλιος. Θα χρειαστείς τις πιο θερμές και λαμπερές χάλκινες και χρυσές αποχρώσεις που θα αναβαθμίσουν με μοναδικό τρόπο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. 

Instagram: @daniellejaimua

Το Golden-Hour make up έχει φυσικό και λαμπερό φινίρισμα, ιδανικό για το καλοκαίρι και τις διακοπές. Τώρα δηλαδή που θέλεις ένα ανάλαφρο μεν αλλά εντυπωσιακό με τον πιο minimal τρόπο look. Αφήνεις στην άκρη τις full coverage βάσεις και τις ματ υφές και επιλέγεις προϊόντα με ανάλαφρη σύνθεση και διακριτικούς ιριδισμούς. 

Instagram: @daniellejaimua

Κι επειδή ο στόχος είναι να μιμηθείς το ζεστό φως της ανατολής ή της δύσης χρησιμοποιείς αποκλειστικά και μόνο προϊόντα μακιγιάζ με ζεστούς τόνους καθώς και bronzer, τον βασιλιά του καλοκαιριού. Ροδακινί, χρυσαφί και μπρονζέ αποχρώσεις θα σε βοηθήσουν να ενισχύσεις τον τόνο της επιδερμίδας σου ενώ εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση πριν το μακιγιάζ. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις: 

Βήμα 1ο: Η σωστή περιποίηση. Ενυδατική κρέμα, ορός και κρέμα ματιών. Το απαραίτητο τρίπτυχο πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ. Αν δε, περιέχουν υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση τους, η φυσική λάμψη του δέρματος θεωρείται δεδομένη. 

Βήμα 2ο: Η βάση. Ένα φον ντε τεν με ρευστή και super ανάλαφρη υφή ή ενυδατική κρέμα με χρώμα που απλώνονται τέλεια στο δέρμα και δημιουργούν τον κατάλληλο καμβά. Το εφαρμόζεις σε όλο το πρόσωπο και λαιμό. 

Βήμα 3ο: Bronzer και Highlighter. Στα σημεία που αγγίζει ο ήλιος aka μέτωπο, τη γέφυρα της μύτης και στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. 

Βήμα 4ο: Blush σε μορφή κρέμας ή στικ και σε μπρονζέ ή ροδακινί τόνο. 

Βήμα 5ο: Περίγραμμα με καφέ μολύβι στο κινητό αλλά και κάτω βλέφαρο. Συνεχίζεις με σκιές στους ωραιότερους, γήινους τόνους ενώ μια στρώση καφέ μάσκαρα ολοκληρώνει το eye make up look. 

Βήμα 6ο: Η τελευταία πινελιά ανήκει στα χείλη και το lip balm είναι ιδανικό. Τα κάνει να δείχνουν ζουμερά με φυσικό τρόπο. Κι αν πάλι πρόκειται να βγεις επιλέγεις ένα ιριδίζον lip gloss σε καφέ απόχρωση.  

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ