Esteriore Brothers: Τα 4 αδέρφια που κάνουν χαμό στο TikTok

Οι Esteriore Brothers, τέσσερα αδέλφια από την Σικελία της Ιταλίας, κάνουν θραύση στα social media με το ταλέντο τους στο τραγούδι, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Το μέλλον τους στο τραγούδι ήταν προδιαγεγραμμένο. Η μητέρα τους, Mama Rosa, ήταν τραγουδίστρια και ο πατέρας τους, Papà Toni, τραγουδιστής και πιανίστας. Το 1977 γεννιέται ο Piero και ακολουθούν το 1984 ο Mimmo, το 1995 ο Gabriele και το 1997 ο Amedeo.

Παρ’ ότι ο Piero είχε ξεκινήσει μια σόλο καριέρα και μάλιστα είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία, το μέρος όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, στον διαγωνισμό της Eurovision το 2004, το 2019 κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στην ιταλική τηλεόραση στο talent show «Tu Si Que Vales», όπου και εντυπωσίασαν το ιταλικό κοινό με τις μουσικές τους ικανότητες.

Έκτοτε απέκτησαν τεράστια δημοσιότητα εντός της χώρας, ενώ με την χρήση του Instagram και του TikTok, έγιναν γνωστοί και εκτός της Ιταλίας.

Τα βιντεάκια που ανεβάζουν στα social media και τους δείχνουν τα τραγουδούν στους δρόμους της Ιταλίας έχουν συγκεντρώσει συνολικά εκατομμύρια προβολές, like και σχόλια θαυμασμού.

Μάλιστα το πιο πρόσφατο βίντεο που έχουν κοινοποιήσει στο TikTok, στο οποίο τραγουδούν στην 85χρονη γειτόνισσά τους Rosa έχει γίνει ήδη viral, συγκεντρώνοντας σε λιγότερο από μια εβδομάδα 4 εκατομμύρια προβολές.

«Τραγουδήσαμε για την 85χρονη γειτόνισσά μας το “Ti amo”. Μας ξέρει από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά. Το όνομα της είναι Rosa» γράφει η λεζάντα του βίντεο.

@esteriorebrothers We sang for our 85 year old neighbor “ti amo”🥺😍❤️ She’s known us since we were little kids🙏🏽 Her name is Rosa💗 #tiamo #surprise #esteriorebrothers #sicilia #sicily #italy #italia #italian #neighborhood #singing #sing #singer #fy #fyp #viral #esteriorebrothersontour ♬ suono originale – Esteriore Brothers



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ