Bryan Johnson: Ο μεγιστάνας που θέλει να ζήσει για πάντα εξηγεί γιατί παίρνει 111 χάπια – Οι περίεργες συνήθειες

Νέες λεπτομέρειες για την περίεργη καθημερινή ρουτίνα του έδωσε ο δισεκατομμυριούχος, Bryan Johnson, που έχει βάλει στόχο της ζωής του να νικήσει τον θάνατο και να δείχνει νέος.

Ο μεγιστάνας μίλησε στο podcast «Diary of a CEO» και εξήγησε ότι τα «κλειδιά» της αιώνιας νιότης είναι ότι κοιμάται καθημερινά την ίδια ώρα, δεν τρώει ποτέ μετά τις 11 το πρωί και λαμβάνει 111 χάπια ημερησίως.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο βασικός στόχος του για τον 21ο αιώνα είναι να μην πεθάνει καθώς κάνει τα πάντα για να παρατείνει την ζωή του. «Εξεγείρομαι εναντίον της κουλτούρας του θανάτου», είπε ο Bryan Johnson, ο οποίος κάνει ενέσεις με το πλάσμα του 17χρονου γιου του.

Επιπλέον αποκάλυψε ότι γεννήθηκε σε οικογένεια Μορμόνων και έδινε μάχη με την κατάθλιψη και τις αυτοκτονικές σκέψεις. Ωστόσο πιστεύει ότι αυτά τα στοιχεία οδήγησαν την επιτυχία του.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι παίρνει αποφάσεις μέσω ενός αλγόριθμου και ποτέ δεν χρησιμοποιεί το μυαλό του. Πηγαίνει κάθε μέρα για ύπνο στις 20:30 και όταν ξυπνάει δεν μιλάει σε κανέναν για τις επόμενες 4 με 5 ώρες. «Έχω χτίσει την ζωή μου γύρω από τον ύπνο», είπε ο Bryan Johnson. Καθημερινά λαμβάνει αυστηρά 2.250 θερμίδες μόνο από φυτική διατροφή, η οποία καταναλώνεται πάντα από τις 6 έως τις 11 το πρωί.

Κάθε χρόνο ο δισεκατομμυριούχος ξοδεύει περίπου 2 εκατ. δολάρια σε μία ομάδα με περισσότερους από 30 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες που ελέγχουν κάθε ένα από τα όργανα του σώματος του. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν το σώμα του 45χρονου μεγιστάνα να επιστρέψει στα επίπεδα του σώματος ενός 18χρονου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ