Angus Cloud: Συντετριμμένη η Zendaya με τον θάνατό του – Η σπαρακτική ανάρτησή της

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Angus Cloud σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο κοινό μέσα από τη σειρά «Euphoria» πέθανε εντελώς απροσδόκητα στο σπίτι του, μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Οι συνάδερφοί του αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή, με την Zendaya – τη συμπρωταγωνίστριά του στη δημοφιλή σειρά του HBO – να τον αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τα social media.

«Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Angus. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω σε αυτή τη ζωή, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά, ευγενικά του μάτια και το λαμπερό του χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο (χαμογελάω τώρα που το σκέφτομαι).

Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν… «μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν», αλλά το αγόρι μου επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του.

Η καρδιά μου είναι με τη μητέρα του και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή και σας παρακαλώ να είστε ευγενικοί και υπομονετικοί καθώς η θλίψη φαίνεται διαφορετική για τον καθένα» έγραψε η Zendaya στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Ο Angus Cloud στο «Euphoria» υποδυόταν τον Fezco, τον έμπορο ναρκωτικών του χαρακτήρα της Zendaya και τον φύλακα άγγελό της…



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ