Angus Cloud: «Πάντα θα τον αγαπώ» – Το συγκινητικό “αντίο” από Zendaya και Sweeney

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου του πρωταγωνιστή του «Euphoria» Angus Cloud σε ηλικία μόλις 25 ετών τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από συγκινητικά αφιερώματα μεταξύ αυτών και από τις συμπρωταγωνίστριές του στην διάσημη σειρά, Zendaya και Σίντνεϊ Σουίνι.

«Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Άνγκους. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά ευγενικά του μάτια και το λαμπερό χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο, έγραψε η σταρ του «Euphoria», Zendaya στο Instagram. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν…«μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν», αλλά το αγόρι μου επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του», πρόσθεσε.

Mε τη σειρά της και η Σίντνεϊ Σουίνι (Sydney Sweeney) αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram τον νεαρό ηθοποιό. «’Ανγκους ήσουν μια ψυχή ανοιχτή, με την πιο καλή καρδιά, και γέμιζες κάθε δωμάτιο με γέλιο…θα μας λείψεις περισσότερο από όσο νομίζεις, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη που σε γνώρισα και είμαι σίγουρη ότι όλοι όσοι σε έχουν γνωρίσει νιώθουν το ίδιο», έγραψε μεταξύ άλλων ενώ μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα του ηθοποιού στο Instagram.

Ο δημιουργός του Euphoria, Σαμ Λέβινσον (Sam Levinson) σε δήλωση του στο Deadline ανέφερε ότι «δεν υπήρχε κανένας σαν τον ‘Ανγκους. Ήταν πολύ ξεχωριστός, πολύ ταλαντούχος και πολύ νέος για να μας αφήσει τόσο σύντομα. Πάλευε επίσης όπως πολλοί από εμάς, με τον εθισμό και την κατάθλιψη. Ελπίζω να ήξερε πόσες καρδιές άγγιξε. Τον αγαπούσα. Πάντα θα τον αγαπώ».

Η αιτία θανάτου του Angus Cloud δεν έχει προσδιοριστεί. Η οικογένειά του ανέφερε σε δήλωσή της ότι ο νεαρός ηθοποιός είχε κηδέψει τον πατέρα του μόλις την περασμένη εβδομάδα «και πάλευε έντονα» με αυτή την απώλεια.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ