Angus Cloud: Θρήνος για τον θάνατό του 25χρονου ηθοποιού – «Πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις»

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Angus Cloud σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο κοινό μέσα από τη σειρά «Euphoria» πέθανε στο σπίτι του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστή η ακριβής αιτία.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus είναι πάλι μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του να αποτελέσει υπενθύμιση για τους άλλους, ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπηλά» έγραφε η ανακοίνωση της οικογένειας του Angus Cloud.

 

Το TMZ ανέφερε ότι το Αστυνομικό Τμήμα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Όκλαντ ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση 911 που έγινε γύρω στις 11:30 π.μ. από τη μητέρα του Angus Cloud.

Ανέφερε «πιθανή υπερβολική δόση» και είπε ότι ο γιος της δεν είχε σφυγμό, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Ο Angus πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου ο Angus και η οικογένειά του άφησαν τον πατέρα του να ξεκουραστεί. Ο Angus έμενε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη» λένε πηγές που ήταν κοντά στην οικογένεια.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Angus Cloud. Ήταν εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένο μέλος της οικογένειας της HBO και της Euphoria. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής» έγραψε το HBO για τον θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς «Euphoria».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ