Alpha Τώρα: Η στιγμή της έκρηξης σε σπίτι στην Αλεξανδρούπολη την ώρα της ζωντανής σύνδεσης

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα του Alpha Τώρα, όταν κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη που έχει τυλιχθεί στις φλόγες, σημειώθηκε έκρηξη σε σπίτι που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του Alpha μετέδιδε το ρεπορτάζ για την αναζωπύρωση στο χωριό Άβαντας του Έβρου, ακούστηκε η έκρηξη και πύρινες γλώσσες ξεπρόβαλλαν από την οροφή του σπιτιού που φαινόταν στο βάθος της εικόνας.

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη στον αέρα του Alpha Τώρα και αμέσως σημειώθηκε η έκρηξη.

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», σχολίασε εμφανώς ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ