1ο ΚΑLAMATA LEGENDARY FESTIVAL  by Spartan Global Entertainment | 18 και 19 Αυγούστου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Η Spartan Global Entertainment είναι μια εταιρεία παραγωγής και διοργάνωσης εκδηλώσεων  ψυχαγωγίας που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη με στόχο και όραμα να παρέχει την καλύτερη ψυχαγωγία στην Ελλάδα σε ποιότητα και θέαμα.

Τα ιδρυτικά μέλη της ο Peter Xanthos, επιχειρηματίας, ο JD Sarantakos, μουσικός, παραγωγός και ατζέντης και ο George Petersen, μουσικός διαθέτουν πολυετή εμπειρία και έχουν ενεργό δράση στο χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας με μεγάλες παραγωγές σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

To 1o LEGENDARY FESTIVAL στην Καλαμάτα αυτό το καλοκαίρι, είναι το ξεκίνημα της δραστηριότητάς της εταιρίας στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα δυναμικό μείγμα μουσικής και γαστρονομίας, όπως ακριβώς γίνεται σε ανάλογα θρυλικά & ξακουστά φεστιβάλ, με έντονες μουσικές συγκινήσεις αλλά και γευστικά fingerfood και signature cocktails, δημιουργημένα από τον Ελληνοαμερικανό Chef Harris Dounelis,.

Και τις 2 ημέρες το σκηνικό θα ανοίξει στις 6:30μμ, ο διεθνούς φήμης DJ George Andreakos με τους διεθνείς ήχους του, που θα μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Την Παρασκευή 18/8, οι εναλλαγή των μουσικών σχημάτων ΕΝ ΨΥΧΡΩ και T.R.I.O. Rock Band ανεβάζουν τους παλμούς για να υποδεχτούμε το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα που ακολουθεί. Τους ΜΠΛΕ. Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία! Ακούστε live αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”… και πολλά ακόμη με έναν δυναμικό μα και συνάμα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχετε συνηθίσει.

Η κορύφωση της βραδιάς θα γίνει με τους Judgement Day. Το πρωτοποριακό αμερικάνικο  tribute συγκρότημα των Led Zeppellin που από τις σκηνές της Νέας Υόρκης έρχεται κατευθείαν στη σκηνή του 1ου KALAMATA LEGENDARY FESTIVAL για να ξεσηκώσει το κοινό της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας με τον κρυστάλλινο ήχο του. Η σκηνή του KALAMATA LEGENDARY FESTIVAL θα σειστεί από την πανομοιότυπη ερμηνεία τους στις τεράστιες επιτυχίες των Led Zeppellin όπως, Black Dog, All My Love, Stairway to Heaven, Whole Lotta Love, Kasshmir και πολλών άλλων.

Το Σάββατο 19 Αυγούστου, την αυλαία  θα ανοίξουν οι Innuendos, το εκπληκτικό ελληνικό tribute συγκρότημα των θρυλικών Queen και θα ακολουθήσουν με ένα αφιέρωμα στην ελληνική εναλλακτική σκηνή οι The Oulaloum Band. Αμέσως μετά, σε πιο έντεχνα μουσικά μονοπάτια θα μας παρασύρουν οι αγαπημένοι Bit για Bit. Ο καταιγισμός ήχων και μουσικών θα καταλήξει σε μια μοναδική ατμοσφαιρική παρουσία!

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός/ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός με τη Χριστιάνα Γαλιάτσου και την 6μελή ορχήστρα του, θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες του, καθώς και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια του σινεμά.

Οι θρυλικοί, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Ζαμπέτας, Χιώτης, Καλδάρας και άλλοι σπουδαίοι δημιουργοί, δραπετεύουν από το πανί και βρίσκουν “στέγη” στη σκηνή του 1ου KALAMATA LEGENDARY FESTIVAL, κάτω από τον κατακαλοκαιρινό ξάστερο ουρανό της Καλαμάτας, σε ένα πρόγραμμα του Μανόλη Ανδρουλιδάκη.

Αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία, ζήστε μια μοναδική εμπειρία  και γίνετε και εσείς ένα με τους θρυλικούς ήχους και μελωδίες, στο 1ο KALAMATA LEGENDARY FESTIVAL, στις 18 & 19/8 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, (παραπλεύρως από τις εκβολές του Νέδοντα).

Τα εισιτήρια προπωλούνται  μέσα από την πλατφόρμα της ticketservices.gr και στην Καλαμάτα, στο Όλα Χαρτί, στο Βιβλιόπολις, στη Μελισσάνθη και στο Olympicook Grill στο Λιμάνι.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το website spartanglobal.gr καθώς και τα social media σε FB & Instagram Legendary Festival.

Σας περιμένουμε με χαρά σε αυτή τη θρυλική συνάντηση!

Χορηγοί επικοινωνίας : Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.gr – EnterMessinia TV

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ