Φελίσια Τσαλαπάτη σε Μπο: «Μπράβο σου, εκτέθηκες και ήσουν αξιοπρεπέστατος» – Οι ατάκες για την Καρολίνα Καλύβα

Καλεσμένος στο Καλοκαίρι Yes βρέθηκε ο Μπο. Ο γνωστός ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι, αλλά και το Survivor All Star το οποίο έφερε και τον χωρισμό του από την Καρολίνα Καλύβα.

Σχετικά με το ειδύλλιο που έζησε η πρώην σύντροφός του στον Άγιο Δομίνικο και τον συμπαίκτη της, Μάριο Πρίαμο, η Φελίσια Τσαλαπάτη τόνισε πως η στάση του Μπο ήταν αξιοπρεπέστατη για το πώς διαχειρίστηκε το θέμα.

«Εγώ θέλω να σου πω και μπράβο σου, στο έχω πει και εκτός νομίζω, δεν είμαι σίγουρη. Δεν είχες προκαλέσει, αλλά παρόλα αυτά, επειδή έτσι το έφερε η κατάσταση, οπότε το άλλο πρόσωπο είχε βήμα στην τηλεόραση και ουσιαστικά εκτέθηκες. Σε εκθέσανε κάποιες καταστάσεις  και ήσουν αξιοπρεπέστατος», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Και απάντησε ο Μπο: «Εντάξει, το διαχειρίστηκα, όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση (…) Το καλό σε αυτή την κατάσταση ήταν ότι ξαναθυμήθηκαν τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω ότι κέρδισα ή έχασα κάτι. Απλά εκτέθηκα και με ξαναθυμηθήκανε», απάντησε ο Μπο.

Ενώ σε ερώτηση του Φοίβου Παπαδάκη για το εάν έχει συχωρήσει την πρώην του: «Δεν είμαι Θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία. Για να συγχωρέσει κάποιος πρέπει να νιώσει και κακία. Δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Ένιωσα ότι πέρασε κάτι και δεν ακουμπώ», απάντησε ο Μπο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ