Τροχαίο στη Λαμία: Οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανάκι – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/8) στην Λαμία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας μοτοσικλετιστής.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Ροζάκη Αγγελή και Λεβαδίτου, στο πρώην πρακτορείο Στυλίδας. Οδηγός ενός αυτοκίνητου παραβίασε το STOP που βρίσκεται επί της οδού Ροζάκη Αγγελή, μα αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι που κινούνταν την οδό Λεβαδίτου.

Από τη σύγκρουση, ο αναβάτης κατέληξε μαζί με το μηχανάκι πάνω στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι, ωστόσο τραυματίστηκε στην πλάτη και στη μέση του, Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

«Είναι πολύ επικίνδυνη διασταύρωση, αφού περνούν το STOP αφηρημένοι χωρίς να σταματήσουν….» ανέφερε ένας περίοικος, ο οποίος τονίζει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν τόσο στη συγκεκριμένη διασταύρωση όσο και στην επόμενη της οδού Λεβαδίτου με την Όθωνος, όπου επίσης έχουν γίνει σοβαρά τροχαία.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ