Τραϊάνα Ανανία: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά»

Στην Ικαρία περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Παράδεισος των κυριών” φαίνεται ωστόσο πως δεν περνά τόσο καλά στο νησί αφού έχει απογοητευτεί από τους κατοίκους της.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της, ο λόγος της απογοήτευσής της είναι πως σε ένα ικαριώτικο πανηγύρι που πήγε, δεν είδε κανέναν να χορεύει, αντιθέτως όλοι καθόντουσαν και σχολίαζαν τους γύρω τους.

Η ίδια όμως, θέλησε να κάνει τη διαφορά, φόρεσε μία μωβ μίνι φούστα, λευκό τοπ και ίδιου χρώματος τακούνια και χόρεψε μόνη της στο κέντρο της «πίστας».

Μάλιστα, η Τραϊάνα Ανανία δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο σηκώνεται μόνη της και χορεύει και έγραψε,

«Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: κουτσομπολιό, θάψιμο τον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκει ή πουτάνα. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα «χωριό» γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..

Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο «τρελός του χωριού». Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας «για τα πανηγύρια». Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. «Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;» ρώτησα τον Γιάννη.. «Όχι, αφού είσαι τρελή» …. Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού»

 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ