Το «όχι» του Star για τη σειρά «Ερωτας φυγάς»

Τελικά, θα μετακινηθεί σε άλλο κανάλι ο «Ερωτας φυγάς»; Κλειστές πόρτες φαίνεται πως βρίσκoυν το Open και η Barking Well στις παρασκηνιακές επαφές που πραγματοποιούνται για να παραχωρήσουν τη σειρά σε άλλο σταθμό.

Οπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, η επιτυχημένη σειρά εξελίσσεται σε οικονομικό βαρίδι για το Open, καθώς υπερβαίνει σημαντικά το ημερήσιο κόστος που έχει προϋπολογίσει η Barking Well για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού, του οποίου αναλαμβάνει τη διαχείριση. Ηδη έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις σε άλλους σταθμούς, μεταξύ των οποίων το Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Star φέρεται να αρνήθηκε τη σχετική κρούση για να πάρει τη σειρά «Ερωτας φυγάς», καθώς δεν προτίθεται να διαθέσει τόσο μεγάλο μπάτζετ για ένα σίριαλ στο offpeak πρόγραμμα. Επίσης, και άλλα μεγάλα κανάλια που τον Μάιο εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την επιτυχημένη σειρά τώρα… κουμπώνονται.

Ο λόγος είναι ότι έχουν ήδη κλείσει τα μπάτζετ της νέας σεζόν με άλλα projects υψηλού κόστους, ενώ οι μεγάλες επενδύσεις τους προορίζονται για την prime time και όχι για την απογευματινή ζώνη, στην οποία μεταδίδεται ο «Ερωτας φυγάς». «Αγκάθι» για τυχόν μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι είναι και η ισχυρή συμφωνία που έχει υπογράψει το Open με την εταιρεία παραγωγής «Αργοναύτες», η οποία περιλαμβάνει υψηλές ρήτρες.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ