Τζένιφερ Λόπεζ: «Χωρίς φίλτρο στα 54 μου» – Το βίντεο που δίχασε τους θαυμαστές της

Έχει ακόμα αυτή τη λάμψη της JLO. Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της σε ένα νέο βίντεο περιποίησης που δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα και η τραγουδίστρια του «Waiting for Tonight» είχε ένα μήνυμα για τους θαυμαστές που πιστεύουν ότι η νεανική της εμφάνιση οφείλεται στα φίλτρα.

“Χωρίς φίλτρο. ΟΛΑ ΜΟΥ. #ThisIsMeNow στα 54, λαμπερή και χαρούμενη @JLoBeauty», έγραψε στη λεζάντα του Reel. Στο βίντεο, η JLO, η οποία έκλεισε τα 54 τον περασμένο μήνα , δίνει στους followers της στο Instagram μια ματιά στην πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, λέγοντας: «Μόλις είχα γενέθλια και νιώθω καλύτερα από ποτέ».

Γυρίζοντας την κάμερα για να αποκαλύψει μια σειρά από τα προϊόντα της JLo Beauty σε ένα τραπέζι, η ηθοποιός είπε ότι ήθελε να δείξει σε όποιον σκέφτεται πως «η JLo δεν χρησιμοποιεί τα δικά της προϊόντα στο δέρμα της» ότι τα χρησιμοποιεί «κάθε μέρα», προσθέτοντας ότι η φήμη ήταν «μόνο ανοησίες».

«Φοράω αντηλιακό κάθε μέρα από τα 20 μου. Πρέπει να ξεκινήσεις από πολύ μικρή ηλικία. Δεν υπάρχουν φίλτρα και ρετούς σε αυτό το βίντεο», πρόσθεσε η Λόπεζ, η οποία φόρεσε μια μεταξένια μπεζ ρόμπα για το βίντεο.

Διχασμένοι οι θαυμαστές της για το… «χωρίς φίλτρο»

Παρά το μήνυμά της «χωρίς φίλτρο», πολλοί θαυμαστές δεν πείστηκαν, όπως ένας χρήστης που έγραψε: «Προωθήστε το στους πλαστικούς χειρουργούς σας».

«Φαίνεται φανταστική. Κάτω από 54, αλλά σίγουρα υπάρχει ένα φίλτρο σε αυτό το βίντεο. Ή ειδικός φωτισμός», έγραψε ένας άλλος ακόλουθος στο Instagram, προσθέτοντας: «Έχω δει άλλες φωτογραφίες της και φαίνεται διαφορετικό από αυτό το βίντεο. Χωρίς να λέμε ότι δεν φαίνεται υπέροχη, αλλά αυτό είναι λίγο παραπλανητικό».

Άλλοι υποστήριξαν την Λόπεζ γράφοντας: «Είσαι 54 ετών και είσαι τόσο φυσική και όμορφη κοπέλα, είναι φυσικό οι άνθρωποι να σε ζηλεύουν και να σε μισούν».

«Είμαι 35 και φαίνεται νεότερη από εμένα» σχολίασε άλλος χρήστης. Μαζί με το να μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της, η Λόπεζ απολάμβανε διακοπές στο Ποζιτάνο της Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο κορμί της, καθώς απολάμβανε τον ήλιο.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ