Τζέιμς Καφετζής: Έπεσε θύμα κλοπής στην Ρόδο – Πώς το κατάλαβε και πήρε τα πράγματά του πίσω

Ο Τζέιμς Καφετζής επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητά του μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που ταλάνισαν το νησί της Ρόδου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor μέσα από τα Instagram Stories του παραλίγο να πέσει θύμα κλοπής από δύο νεαρά αγόρια, ωστόσο τελικά κατάφερε να πάρει πίσω τα πράγματά του.

Ο Τζέιμς Καφετζής περιέγραψε: «Γρήγορο story time πώς πήγαν να μου κλέψουν το τσαντάκι μου από το αμάξι χθες. Βγαίνω από το αυτοκίνητο, ήμουν στο λιμάνι και έρχεται ένα παιδάκι με τον αδερφό του και μου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία. Να μου δώσει και ένα τριαντάφυλλο να δώσω στην κοπέλα μου, του λέω «δεν έχω κοπέλα». Στήνομαι να βγάλω φωτογραφία και μου λέει από την άλλη μεριά γιατί ο ήλιος ενοχλεί, οπότε είχα πλάτη στο αμάξι.

Έλα όμως που ενώ βγάζαμε φωτογραφία, ο άλλος μου έκλεβε από το αμάξι το πορτοφόλι και το τσαντάκι μου. Το βλέπει μια κυρία, βάζει τις φωνές, ξεκινάει τρέχει αυτός, το πέταξε τελικά και το πήρα πίσω… Οπότε ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Εσείς θα μου πείτε».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ