Τέξας: Βρήκε την 11χρονη κόρη του στραγγαλισμένη κάτω από το κρεβάτι – Το μήνυμα για τον άγνωστο στην πόρτα

Ένας πατέρας από το Τέξας επέστρεψε στο σπίτι και διαπίστωσε ότι η 11χρονη κόρη του είχε βιαστεί και είχε αφεθεί νεκρή κάτω από το κρεβάτι της, περίπου πέντε ώρες αφότου τον ειδοποίησε για έναν άγνωστο στην πόρτα τους, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Carmelo Gonzalez, 32 ετών,  είπε στο Fox 26  ότι είχε φτάσει στη δουλειά του όταν έλαβε ένα μήνυμα από την κόρη του Μαρία στις 10 το πρωί του Σαββάτου, στο οποίο του έλεγε ότι κάποιος χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού τους στην Πασαντίνα.

«Της είπα: «Μην ανοίγεις την πόρτα γιατί φτάνω στη δουλειά» και εκείνη απάντησε, «Είμαι στο κρεβάτι μου», περιέγραψε ο χαροκαμένος πατέρας για το «καλό, ήσυχο κορίτσι» που μόλις πρόσφατα έγινε 11 ετών. Ο 32χρονος αργότερα ζήτησε από τους συγγενείς που μένουν στο ίδιο κτίριο «να πάνε να ελέγξουν τι κάνει η κόρη του γιατί δεν είχε νέα της», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της Πασαντίνα Τζος Μπρίγκερ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Η θεία και ο θείος της, μόλις έφτασαν, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή αλλά «δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν» έπειτα από «έναν πρόχειρο έλεγχο», πρόσθεσε ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Η 11χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση πριν στραγγαλιστεί

Όταν ο Γκονζάλες γύρισε στο σπίτι γύρω στις 3 το μεσημέρι – περίπου πέντε ώρες μετά την ανησυχητική προειδοποίηση της κόρης του – βρήκε το άψυχο σώμα της μέσα σε ένα καλάθι με ρούχα κάτω από το κρεβάτι.

«Την άφησαν κάτω από το κρεβάτι σε μια πλαστική σακούλα. Άφησαν τη φτωχή μου κόρη έτσι…», ξέσπασε ο άνδρας. Η 11χρονη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση πριν στραγγαλιστεί, αποκάλυψε ο αρχηγός της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι το κορίτσι είχε επίσης αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Ο ιατροδικαστής της Πασαντίνα επιβεβαίωσε ότι η Μαρία είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί, ανέφερε το Fox 26.

Οι ερευνητές δεν έχουν ύποπτους για το «βίαιο έγκλημα», ανέφερε στη συνέχεια ο αρχηγός της Αστυνομίας, σημειώνοντας ότι ορισμένοι άνθρωποι είχαν προσφερθεί εθελοντικά να δώσουν  DNA. «Σε αυτό το σημείο, το άλλοθι του πατέρα ελέγχεται, άρα – σε αυτό το σημείο, τουλάχιστον – δεν είναι ύποπτος», είπε ο Bruegger.

Ο μπαμπάς και η κόρη ζούσαν μόνοι στο διαμέρισμα, με την μητέρα του νεκρού κοριτσιού να θεωρείται ότι ήταν στην Γουατεμάλα.

Το σπίτι δεν είχε σημάδια διάρρηξης και η πόρτα ήταν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη όταν η θεία και ο θείος της Μαρίας έλεγξαν για πρώτη φορά το σπίτι. Η περιοχή, που βρίσκεται το διαμέρισμα έχει κάμερες ασφαλείας, αλλά μπορεί να μην κατέγραφαν λόγω των πρόσφατων καταιγίδων.

Ο δολοφόνος πιθανότατα γνώριζε ότι το κοριτσάκι ήταν μόνο στο σπίτι εκείνη την ώρα. «Φαίνεται τρομερά ύποπτο ότι ο μπαμπάς φεύγει για δουλειά και μέσα σε 30 λεπτά έχεις κάποιον να χτυπάει την πόρτα», κατέληξε ο αρχηγός της Αστυνομίας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ