Συγκλονισμένη η Μαριάντα Πιερίδη με τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη – «Δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι»

Τραγικές ώρες για τον ηθοποιό, Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος θρηνεί για τον χαμό του γιου του που πνίγηκε, όσο κολυμπούσε σε παραλία στους Φούρνους Ικαρίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την θλιβερή είδηση μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του Open, o Δημήτρης Καρύδης, δήμαρχος Φούρνων Κορσεών Ικαρίας,  o οποίος μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes, περιγράφοντας τις πρώτες κινήσεις μετά το τηλεφώνημα της μητέρας.

Συγκλονισμένη η ομάδα της εκπομπής με το ρεπορτάζ για τον πνιγμό του 11χρονου, με την Μαριάντα Πιερίδη να «λυγίζει» στον τηλεοπτικό αέρα.

«Δεν μπορώ να  φανταστώ πώς θα είναι τώρα αυτή η γυναίκα… Δεν μπορώ καν… Είναι τραγικό. Δεν ξέρω, Παναγία μου, δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι», ανέφερε ταραγμένη η Μαριάντα Πιερίδη.

Και πρόσθεσε για την μητέρα του άτυχου αγοριού: «Αυτό που θέλω να σας πω είναι να είστε δίπλα σε αυτή τη μάνα, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε, δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ τι τραβάει αυτή τη στιγμή, τι έχει στο μυαλό της αυτή η γυναίκα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εκείνη, να είστε δίπλα της με όποιον τρόπο μπορείτε κι εσείς και όλη η τοπική κοινότητα», είπε συγκινημένη η Μαριάντα Πιερίδη.

Δες το παρακάτω  βίντεο από την εκπομπή, Καλοκαίρι Yes:

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ