Συγκινεί ο Νίκος Φλωρινιώτης για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά»

Η Άννα και ο Νίκος Φλωρινιώτης έδωσαν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes και στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη, σχεδόν τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Τα παιδιά του αείμνηστου καλλιτέχνη μίλησαν με λόγια καρδιάς για τον πατέρα του, ενώ ο Νίκος Φλωρινιώτης ρωτήθηκε και για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά. Ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.  

«Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και πρέπει να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Αναφορικά με την αρρώστια του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξομολογήθηκε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί δεν θα μας αναγνώριζε», με την Άννα Φλωρινιώτη να τονίζει: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ