Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε» – Το μήνυμα και οι οικογενειακές φωτογραφίες

Με μια ανάρτηση στο instagram η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέλνει τις ευχές της στις γυναίκες της ζωής της, καθώς σήμερα 15 Αυγούστου, γιορτάζουν η μητέρα της, η αδελφή της, αλλά και οι κόρες της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, τονίζει πως ο ενθουσιασμός της για τη σημερινή μεγάλη γιορτή, παραμένει ίδιος με το παρελθόν και τα παιδικά της χρόνια, όταν ξημέρωνε Δεκαπενταύγουστος.

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας! Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο. Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας!

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος!
Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης: “Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα” Χρόνια Πολλά», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε…

Φωτογραφίες: instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ