Στέφανος Κασσελάκης: Το μικροσκοπικό μίνιμαλ διαμέρισμα του συντρόφου του στη Νέα Υόρκη

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας παραμένει ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος περνά στην αντεπίθεση μετά τις αντιδράσεις και την κριτική που δέχτηκε για την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. 

Ακολούθησε η αναδίπλωση με μία ανάρτηση του στο Twitter που με ένα νέο βίντεο του ο Κασσελάκης εμφανίζεται να αμύνεται επίσης αμήχανα απέναντι στα «πυρά» που δέχτηκε.

Την ίδια ώρα, ο Κασσελάκης ετοιμάζεται για την πρώτη κομματική του ομιλία σε ένα ΣΥΡΙΖΑ που βράζει μετά την απόφαση της .

Στέφανος Κασσελάκης – Το μίνιμαλ διαμέρισμα της Νέας Υόρκης

Από ένα μίνιμαλ διαμέρισμα ξεκίνησε η πολιτική πορεία του Κασσελάκη, αφού πρόκειται για μια πορεία που τις αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί πήρε όπως έχει αποκαλύψει από κοινού με τον σύντροφο του Τάιλερ.

O σύντροφός του Τάιλερ είχε  ανοίξει το σπίτι του σε γνωστή ιστοσελίδα και είχε μιλήσει για το διαμέρισμα του και τον ίδιο.

«Είμαι νοσηλευτής στη Νευροχειρουργική ΜΕΘ της Νέας Υόρκης και επίσης φοιτητής πλήρους απασχόλησης που εργάζομαι στο διδακτορικό μου. Καθώς βυθίζομαι σε ένα τόσο πολυάσχολο και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας, εκτιμώ ότι επιστρέφω στο σπίτι σε ένα άνετο, ασφαλές και γαλήνιο περιβάλλον. Το ότι πρέπει να δουλέψω σε αυτήν την πανδημία με έκανε να εκτιμώ ότι επιστρέφω σπίτι σε ένα διαμέρισμα που λειτουργεί ως ένα πολύ ήρεμο και ασφαλές μέρος».

Το μικροσκοπικό διαμέρισμα των μόλις στο West Village της Νέας Υόρκης είναι γεμάτο από έξυπνες ιδέες αξιοποίησης κάθε εκατοστού, όπως ένα σκαμνάκι κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι.

Το διαμέρισμα φιλοξένησε πάντως τον Τάιλερ για λίγο αφού μόλις 4 μήνες μετά την γνωριμία με τον Κασσελάκη μετακόμισαν στο σπίτι του.

Δες στιγμιότυπα από το σπίτι στη Νέα Υόρκη, μαζί με λεπτομέρειες για το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη στο παρακάτω βίντεο από το Live News…

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ