Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα της συζύγου του μετά την επιδείνωση της υγείας του

Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετωπίζει ακόμη μια μάχη με την υγεία του, καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην εντατική ιδιωτικής κλινικής στην Αθήνα.

Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο Σπύρος Φωκάς μπαίνει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Στο πλευρό του είναι πάντα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία σε ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε πως ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια στο νοσοκομείο.

«Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων. Είναι Αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ. Είπε» έγραψε η Λίλιαν Φωκά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

 

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ