Σοφία Χατζηπαντελή: Η απάντηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το My Style Rocks

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας 28/8 η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό στη χώρα μας μέσα από τη θέση του κριτή στο GNTM 5, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως όλα δείχνουν, φέτος θα το δούμε να κάθεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. (Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE)

Στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή της έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά ενώ απάντησε για όλα και για όλους.

«Άκουσα όσα είπαν για εμένα σχετικά με τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks, εγώ όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα το κάνω ή όχι. Άκουσα αυτά που λένε για αυτό το πρόγραμμα πριν δύο μήνες και τώρα βλέπω στο youtube κάθε επεισόδιο. Αν με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα έχει καλώς, αν με δείτε σε άλλο πάλι έχει καλώς», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή. 

Και συνέχισε: «Πέρυσι δεν έβλεπα το My Style Rocks, αλλά φέτος και περίπου πριν δύο τρεις μήνες ξεκίνησα να το βλέπω και έχω πορωθεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σχεδόν συγγενής μου, είναι Κύπριος». 

Όσον αφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση της, η Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ όμορφη την έβλεπα στο πρόγραμμα. Εγώ δεν την έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής, αλλά μου φαίνεται αυθεντική και κούκλα». 

Σχετικά με το αν θα είναι αυστηρή στο ριάλιτι μόδας, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Αν είναι μια κακή μέρα, θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα, θα είμαι καλή. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είμαι σε μια μέρα».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ