Σοκ στον WWE: Πέθανε ο παλαιστής Bray Wyatt σε ηλικία 36 ετών

Σοκ στον κόσμο του WWE καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 36 ετών ο Bray Wyatt. Ο Αμερικανός παλαιστής όπως είχε γίνει γνωστό από τον Φεβρουάριο αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο θάνατος του Wyatt έγινε γνωστός τα ξημερώματα της Παρασκευής (25.8.2023) από το WWE και από τον πρώην παλαιστή και νυν διοικητικό στέλεχος της εταιρείας, Paul “Triple H” Levesque.

Ο Windham Rotunda, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, ήταν παλαιστής τρίτης γενιάς και γιος του παλαιστή του WWE Hall of Fame, Mike Rotunda. Όταν πρωτοεμφανίστηκε το 2009, είχε προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του WWE.

Ο Wyatt έγινε Πρωταθλητής του WWE το 2017 και έπαιξε ως πολλούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του μέλους της οικογένειας Wyatt και ως ενός εφιαλτικού μασκοφόρου alter ego που ονομάζεται The Fiend. Κατέκτησε τρεις τίτλους στο WWE και ήταν από τις πιο δημοφιλείς μορφές του θεάματος. Ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά.

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και ζητάμε από όλους να σεβαστούν το απόρρητο αυτή τη στιγμή», δήλωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «Triple H».

«Είμαι συντετριμμένος», δήλωσε ο ηθοποιός και πρώην παλαιστής Dwayne «The Rock» Johnson στα social media. «Είχα πάντα τεράστιο σεβασμό και αγάπη για αυτόν και την οικογένεια Rotunda», πρόσθεσε.

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ