Σε σοκ ο Γιώργος Λιάνης μετά το ατύχημα της Λιζέτας Νικολάου – Η πρώτη αντίδραση

Σε κρίσιμη κατάσταση η Λιζέτα Νικολάου η οποία μετά από ατύχημα που είχε πέφτοντας από τις σκάλες, νοσηλεύεται στην εντατική, με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» και ρεπορτάζ των Ρενέ Σαραντινού και Σάσας Σταμάτη, η τραγουδίστρια, μετά την πτώση της από τις σκάλες, έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν.

Ένας υπάλληλος της καφετέριας πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Με τη σειρά της, ενημέρωσε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και σαφώς δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η Λιζέτα Νικολάου παραμένει διασωληνωμένη στην ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και δεν μπορεί να τη δει κανείς. Η «On Time» επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του γιου του αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα», ήταν η πρώτη του αντίδραση. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ