Σασμός – Spoiler: Ο Νικηφόρος κλείνεται σε μοναστήρι

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του Alpha “Σασμός”. Οι αγαπημένοι ήρωες των φανατικών τηλεθεατών της σειράς θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους κινδύνους, την ώρα που καλά κρυμμένα μυστικά θα βγουν στο φως.

Η δολοφονία του Στεφανή θα απασχολήσει και φέτος το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η αλήθεια για το ποιος είναι ο δολοφόνος του θα αποκαλυφθεί. Ο Νικηφόρος όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο έμαθε πως ο δολοφόνος είναι ο Μαθιός, κάτι το οποίο τον οδήγησε στο να τον πυροβολήσει. Τώρα ο νεαρός Σταματάκης θα έρθει μπροστά σε μία ακόμα συνταρακτική αλήθεια, αφού θα μάθει πως πατέρας του δεν είναι ο Στεφανής, αλλά ο Μαθιός.

Σύμφωνα με το “Tv24” μέσα σε μία στιγμή ο κόσμος του Νικηφόρου γκρεμίστηκε. Ο Νικηφόρος έμαθε πως ο Μαθιός, ο άντρας που είχε για πρότυπο σε όλη του τη ζωή, σκότωσε τον πατέρα του και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, αγνοώντας όμως τη μεγαλύτερη αλήθεια της ζωής του. Πως ο Στεφανής Σταματάκης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Σεπτέμβρη, το μυστικό αυτό δεν θα μείνει για πολύ κρυφό. Η Βασιλική σε μια προσπάθεια να φέρει κοντά όλη την οικογένειά της, θα αποκαλύψει την αλήθεια και θα ταράξει και τους δύο άντρες της ζωής της. Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σε μια επίσκεψη του στο νοσοκομείο που θα νοσηλεύεται ο Μαθιός, δεν θα θέλει να μπει στο δωμάτιο του τελευταίου.

«Έλα μέσα τώρα! Έχω κάτι να πω και στους δυο σας. Δεν θα το ξαναπώ», του λέει επιτακτικά όταν εκείνος προβάλλει αντίσταση και τελικά την ακολουθεί. Ο Μαθιός ανοίγει τα μάτια του με δυσκολία και η Βασιλική τρέχει κοντά του. Διστακτικά ο νεαρός άντρας πλησιάζει το κρεβάτι του ανθρώπου που πριν λίγες ώρες πυροβόλησε και η μητέρα του προσπαθεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά.

«Μη μου ζητάς να έρθω στο πλάι του φονιά του πατέρα μου», θα της πει και οι λέξεις που θα βγουν από το στόμα της Βασιλικής θα τον χτυπήσουν σαν ρεύμα. «Κάνεις λάθος, αγόρι μου. Μπορεί να είναι ο φονιάς του Στεφανή αλλά όχι του πατέρα σου», θα του πει και έπειτα θα συνεχίσει: «Ο Μαθιός είναι ο πατέρας σου, Νικηφόρε».

Σασμός: Το μεγάλο ξέσπασμα του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος τρελαίνεται. Αρχικά νομίζει ότι η μητέρα του τού κάνει πλάκα, όταν όμως του επιβεβαιώνει πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ DNA που είχε δώσει στον παπα-Μιχάλη αλλά στη συνέχεια εκείνος έκαψε, χάνει τα λογικά του.

Πηγαίνει στο σπίτι του και δεν τον χωράει ο τόπος. Σπάει τα πάντα και φεύγει με σκοπό να μιλήσει με τον μοναδικό φίλο που του έχει απομείνει, τον Μανώλη. Όμως και αυτή η προσπάθεια αποβαίνει μοιραία, αφού γρήγορα θα καταλάβει πως εκείνος γνώριζε την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και του την έκρυβε. Τα δύο αγόρια για πρώτη και τελευταία φορά θα πιαστούν στα χέρια.

Ο Νικηφόρος θα αρχίσει να βλέπει γύρω του μόνο εχθρούς και προδότες. «Νιώθω απίστευτα προδομένος. Οι δύο πιο κοντινοί μου άνθρωποι με πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο ένας το πρότυπό μου, βγήκε ψεύτης, δολοφόνος και ο καλύτερός μου φίλος το ήξερε και δεν είπε λέξη τόσα χρόνια», θα πει στον παπα-Μιχάλη λίγο αργότερα.

«Όλοι μου κρύβατε πράγματα για να με προστατεύσετε και δείτε τώρα τι κάνατε. Πως θα μπορέσω να εμπιστευτώ άνθρωπο ξανά; Δεν αναγνωρίζω καν την ίδια μου τη μάνα». Ο παπάς βλέποντάς τον σε απόγνωση του δίνει την ιδέα να μπει για ένα διάστημα σε μοναστήρι προκειμένου να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Για την ακρίβεια του λέει: «Τι θα έλεγες αν πήγαινες μερικές ημέρες στο μοναστήρι που πηγαίνω κι εγώ όταν είμαι μπερδεμένος; Θα μιλήσω στον πνευματικό μου και θα σε ακούσει. Εκεί θα γαληνέψει η ψυχούλα σου».

Την πρόταση θα αποδεχτεί ο γιος της Βασιλικής και άμεσα θα βρεθεί στο μοναστήρι για να πάρει τις αποφάσεις του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ