Σασμός – Spoiler: Η Μαρίνα διψά για εκδίκηση

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι τηλεθεατές να γυρίσει τον Σεπτέμβριο στους τηλεοπτικούς τους δέκτες η δημοφιλής σειρά του Alpha “Σασμός“. Το τέλος της δεύτερης σεζόν άφησε όσους παρακολουθούν φανατικά την σειρά, να αγωνιούν για το μέλλον των αγαπημένων τους ηρώων.

Τα μυστικά που μένουν κρυφά είναι πολλά και όπως όλα δείχνουν θα έρθουν στην επιφάνεια, με τις συνέπειες να είναι καθοριστικές για το μέλλον των ηρώων. Μάλιστα για τα όσα δραματικά θα συμβούν, έχει προϊδεάσει τους τηλεθεατές και το πρώτο τρέιλερ που έχει δοθεί στην δημοσιότητα για την τρίτη σεζόν.

Ο Νικηφόρος στο τέλος της δεύτερης σεζόν πυροβόλησε τον Μαθιό, αφού έμαθε πως εκείνος είναι που δολοφόνησε τον Στεφανή. Σύμφωνα με τον “Τηλεθεατή”, ο πυροβολισμός αυτός θα φέρει στο φως την αλήθεια για την δολοφονία του Στεφανή, οδηγώντας εκτός όλων των άλλων και αλλαγή στη στάση και την ψυχολογία της Μαρίνας.

Η γυναίκα εξαιτίας της απόκρυψης της αλήθειας έχασε τον μονάκριβο γιο της Πετρή, ο οποίος και είχε κατηγορηθεί αδίκως ως ο δολοφόνος του Στεφανή. Έτσι όταν η Μαρίνα θα μάθει τι έγινε πραγματικά θα πλημμυρίσει από οργή. Οργή για τους Σταματάκηδες που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και στοχοποιούν άλλους.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, για πρώτη φορά στη ζωή της διψά για εκδίκηση και το μίσος της για τους Σταματάκηδες φουντώνει. Την οργή της την εξομολογείται στον Παύλο.

Ο Αντώνης αγωνιά να αποδώσει δικαιοσύνη και να ηρεμήσει την αναστατωμένη σύζυγό του που είναι πια εκτός εαυτού. Τα χέρια του όμως είναι δεμένα παρότι πια είναι σίγουρος ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος.

Απρόσμενος σύμμαχός της, ο Αστέρης, που όταν θα μάθει την αλήθεια για τον Μαθιό καταλαβαίνει και εκείνος πόσο μάταια και άδικα πέθανε ο Πετρής.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ