Σίσσυ Χρηστίδου: Το εντυπωσιακό πάρτι για τα γενέθλια του μικρού γιου της

Στις 31 Αυγούστου του 2013 γεννήθηκε ο μικρότερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Μιχαήλ Άγγελος. Η παρουσιάστρια θέλησε να διοργανώσει χθες (29/8) ένα εντυπωσιακό πάρτι για τα 10α γενέθλια του μικρού γιου της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, της οποίας η εκπομπή θα βγει ξανά στον τηλεοπτικό αέρα σε λίγες ημέρες, μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από το πάρτι υπερπαραγωγή. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κοινοποίησε στο προφίλ της στο instagram, στο κέντρο του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γενέθλια, υπήρχε μία τεράστια κατασκευή από μπαλόνια, που συνοδευόταν από δύο φωτεινές επιγραφές, μία με τον αριθμό 10 και μία που έγραφε «Happy Birthday Mike».

 

 

Σε εκείνο το σημείο τοποθετήθηκε και η τούρτα, την οποία έφτιαξε ο Χρήστος Βέργαδος, ενώ όπως είδαμε σε story της Σίσσυς Χρηστίδου στην δημιουργία του γλυκού βοήθησε και ο Μιχαήλ Άγγελος.

 

 

 

 

 

Το πάρτι είχε και μασκότ, τον Scooby Doo, ενώ οι καλεσμένοι όταν βράδιασε ελευθέρωσαν στον ουρανό μαύρα και κόκκινα μπαλόνια.

 

 

Λίγες ημέρες πριν, η παρουσιάστρια είχε γιορτάσει και τα γενέθλια του μεγάλου της γιου Φίλιππου Ραφαήλ στη Χαλκιδική, ο οποίος γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 2008 και φέτος έγινε 15 ετών.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ