Σέρρες: Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της 18χρονης Πετρούλας που αγνοείται – «Την είδαν να μπαίνει σε ταξί με έναν άγνωστο»

Στιγμές αγωνίας βιώνει μία οικογένεια στις Σέρρες, καθώς από τις 29 Αυγούστου αγνοείται η 18χρονη Πετρούλα Παλάζη με την μητέρα της να κάνει έκκληση για να επιστρέψει στο σπίτι της ώστε να της δοθεί η ευκαιρία να την αγκαλιάσει για ακόμη μία φορά.

Μιλώντας στο Επιλογές tv η μητέρα της αγνοούμενης από τα Χρυσοχώραφα Σερρών αποκάλυψε ότι τα ίχνη της άτυχης 18χρονης χάθηκαν περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

«Μου είχε πει ότι θα βγει στην αυλή του σπιτιού για να μιλήσει στο κινητό κατά τις 14:00 και της είπα να κατέβει στην γιαγιά της που μένει από κάτω για να δει αν είναι καλά. Πράγματι την είδε και της είπε ότι θα μιλήσει στο κινητό της», ανέφερε συγκεκριμένα η κ. Κατερίνα Παλάζη.

«Μετέπειτα αντιλήφθηκα ότι η ώρα είχε φτάσει 16:00 το απόγευμα και δεν είχε επιστρέψει. Πήγα να ελέγξω αν ήταν ακόμη στην πεθερά μου αλλά δεν βρισκόταν εκεί. Ψάξαμε όλο το χωριό, ήταν εξαφανισμένη, δεν σήκωνε ούτε το τηλέφωνο ούτε λάμβανε τα μηνύματα. Το κινητό της είναι απενεργοποιημένο», συμπλήρωσε η ίδια.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της αγνοούμενης, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την 18χρονη να μπαίνει σε ένα ταξί από την πλατεία του χωριού μαζί με έναν άνδρα ηλικίας 30-35 ετών. Το ταξί τους μετέφερε στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη, όπου αποβιβάστηκαν μαζί.

Ταυτόχρονα, η μητέρα δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις της κόρης της η οποία ήρθε να μείνει στην Ελλάδα προκειμένου να σπουδάσει και όπως αποκάλυψε το όνειρο της ήταν να γίνει αστυνομικός.

«Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η μητέρα και έκανε έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους. Ταυτόχρονα έκανε κάλεσμα και στην κόρη της λέγοντας πως θα σεβαστούν κάθε επιθυμία της και της ζήτησε να τους δώσει την ευκαιρία να της κάνουν ακόμη μια αγκαλιά.

Το missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στις 29 Αυγούστου 2023, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Χρυσοχώραφα Σερρών η Παλάζη Πετρούλα, 18 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παλάζη Πετρούλας σήμερα στις 30 Αυγούστου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Παλάζη Πετρούλα έχει ύψος 1.72 μ., έχει βάρος 68 κιλά, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, γκρι σορτσάκι, μαύρες παντόφλες και φορούσε μαύρο τσαντάκι μέσης κατά την εξαφάνισή της.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ